Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen genel

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen genel seçimlerinin sonucunda, meclise girecek ve halkı temsil edecek 28. Dönem Milletvekili adaylarının isimleri halkın oyları ile belli oldu.
14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçmek için sandık başına gitmişti. Bunun sonucunda Cumhurbaşkanlığı salt çoğunluğu sağlanamadığı için ikinci tura kaldı. Milletvekili adaylarının isimleri belli oldu. Bunun üzerine seçilen Milletvekilleri mazbatalarını almaya devam ediyor.
Halkın oylarıyla Aksaray İyi Parti Milletvekili olan Turan Yaldır, Aksaray Adliyesinde mazbatasını alan vekiller arasına girdi. Yüksek Yargı Organı Başkanı Gökhan Oflaz, Milletvekili Turan Yaldır’a mazbatasını teslim etti.

Aksaray İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Elif Varlı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar, mazbatasını alan Yaldır’ı, İyi Parti mensupları yalnız bırakmadı Milletvekili Turan Yaldır’ı tebrik ederek, başarılar diledi.
Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Yaldır; “Oy veren vermeyen bütün Aksaraylıların milletvekili olacağımı, her platformda Aksaray’ımızın hakkını savunacağımı tekrar ediyorum. Rabbim Ülkemize, Milletimize ve Şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” şeklinde ifadesine yer verdi.
Haber: Fatma Altınok