Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, hentbolda play of maçlarına galibiyetle başladı

Aksaray Belediyespor, hentbolda play

Aksaray Belediyespor, hentbolda play of maçlarına galibiyetle başladı

2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Lig play-off karşılaşmaları, 22-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında Zonguldak’ta oynanıyor. Karşılaşmalar THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kadınlar Hentbol 1.ligi B grubunda sezonu 3’ncu sırada tamamlayan Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımımız Zonguldak’ta süper lige yükselme adına play of müsabakaları oynuyor.

Temsilcimiz Zonguldak’ta ilk gün karşılaşmasında Sivas Belediyespor 29-21 mağlup ederek müsabakalarına galibiyetle başladı.

Aksaray Belediyespor dün haber yayına hazırlandığı saatlerde Elazığ ile 24 Mayıs Çarşamba günü Trabzon Ortahisarsporla ve 25 Mayıs Perşembe günü de Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Zonguldak’taki ilk gün karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle;

Sivas Bld.Spor 21- Aksaray Bld.Spor 29

Kırşehir Bld.spor: 35- Polatlı Bld.Spor -28

Trabzon Ortahisar 27- Bursa B.Bld.Spor- 31

Elazığspor 32- Göktürkspor-31

Normal sezon sonunda iki grupta ilk dört sırayı alan sekiz takımın mücadele ettiği play-off’a, grup birincileri “+3 puan”, grup ikincileri “+2 puan”, grup üçüncüleri “+1 puan” ve grup dördüncüleri de “0 puan” ile play-off’a katılıyor. Play-off’ta takımlar diğer grubun takımlarıyla dört maç oynayacak ve maçlar sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar bir üst lige çıkacak.

Aksaray Belediyespor ligi 3’ncü tamamladığı için play of ligine bir puanla başlamıştı. İlk gün aldığı galibiyetle puanını da 3’e yükseltmiş oldu.

Haber: Ağustos GERÇE