Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Halat Çekme Yarışında İp Koptu

  19 Mayıs Atatürk’ü

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor bayramında Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen gençlik şöleninde kurum müdürlerinin çektiği halat koptu.

Aksaray’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen gençlik şöleninde halat çekme yarışı düzenlendi. Halat çekme yarışmasında kurum müdürlerinin karşılıklı çektiği halat koptu.

Aksaray Valiliğince Kılıçarslan Parkı’nda düzenlenen şölende gençler çeşitli yarışmalar, sportif faaliyetler, etkinlikler ve canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Vali Hamza Aydoğdu’nun hakemliğinde kurum müdürlerinin yaptığı halat çekme yarışında, Vali Aydoğdu ; Bu derbiye hoş geldiniz bu derbinin kazananı inşallah Aksaray olacak, arkadaşlar gençler sizi takip ediyor aman bizi mahçup etmiyor diyerek halat çekme yarışmasının startını verdi. Vali Hamza Aydoğdu’nun starı ile başlayan yarışmada ip kopunca kurum müdürleri hep birlikte yere yığıldı.Zevkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı şenlikte hem gençler hemde daire müdürleri doyasıya eğlendi.

 

 

Vali Hamza Aydoğdu, yarışmanın berabere kaldığını belirterek birim amirlerini madalyayla ile ödüllendirirken 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen şenlikte katılımcılara Aksaray Valiliği tarafından içecek ve yiyecek ikramı yapıldı.

Haber: Ağustos Gerçe