Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ali Genç

YSK’NIN 2.TUR KESİN SONUCUNU AÇIKLAYINCAYA KADAR OKÇULAR TEPESİ TERK EDİLEMEZ!!!

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini bu milletin inancıyla tarihine saygılı olanların kazanması ile ülkemizde inanç ve fikirle ibadet hürriyetinin önündeki tüm engellerin kalkacağı.

Bildiğiyle iman edenlerin kenetlenmesiyle mazlum ve mağdurlara zulmedilemeyeceğini zulmettiklerinin yer altı ve üstü zenginliklerinin bu mazlum ve mağdurların kanları ve canları pahasına sömürenlerin işlerinin zorlaşacağını.

Bu ülkenin imanlıların kenetlenmesiyle ulaşılan savunma sanayisinde ve diğer sanayilerde ulaşılacak hedefle kendilerine olan bağımlılığın bitmesiyle öncelikle gönül coğrafyasındaki Balkanlar, Kafkaslar ve orta Asya ülkelerinin de zulümden kurtarılacağını idrak eden emperyalistleri bu başarıyı önlemek için seferberlik haline geçtiler.

Başta kendilerinin emrinde olan taşeron bölücü terör örgütlere Fetj/pyd ve PKK olmak üzere ülkemizdeki dini kullananlarda dahil tüm terör örgütlerinin köklerinin kazınmasıyla üstümüzde oynadıkları oyunlarının da biteceğini bilenler 14 Mayıs’ta yapılan 1. Tur Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminden alınan kendilerinin hesabını bozan sonuçla paniğe kapıldılar.!!!

CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TURUNU KAZANABİLMEK İÇİN BAŞVURDUKLARI İLK TAKTİKLERİ”ERDOĞAN KESİN KAZANIR”

Yazının başlığından bu ara başlığa kadar belirttiklerim seçimin 2. turunun evvel Allah(c.c.)’ın izniyle Cumhur ittifakının adayı Türkiye tarihinde şimdiye kadar hiçbir partiyle lidere nasip olmayan 21 yıllık kesintisiz iktidarla elde edilen dostları sevindiren, düşmanlarımızı ise çatır çatır çatlatan  kazanımlarının devam etmemesi, aksine geçmişteki silah ve uçak sanayisindeki gibi  başarılanların peder pey yok edilebilmesi için hileye başladılar.

Bunların hilelerinin ilki seçim yorgunu olan seçmenlerin olabildiğince fazlasının sandığa gitmemeleri, Cumhur ittifakını oluşturan partilerinde de seçim yorgunluğuyla bıkkınlık oluşturulup 14 Mayıs öncesi kadar asılmamalarını sağlamak için başlattıkları çalışmayla ”Erdoğan nasılsa kazanır veya kesin kazanır” algısıyla Cumhur ittifakı seçmeni ve partilerinin gevşemelerini sağlamak istiyorlar.

Yüce kitabımız Kur’an’ı kerimin Enfal Suresinin 46. Ayeti kerimesinde Ezel ve Ebet olan Mabudumuz Müslümanların özellikle cihat konusunda gevşememelerini” Allah’a ve Resûl’üne itaat edin ve birbirinizle çekişmeyin.

Sonra gevşersiniz ve gücünüz, devletiniz elden gider. Sabırlı olun. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.” diye belirtiliyor.

Bu ilahi emrin gereği tüm hayırlı işlerimizde olduğu gibi Allah(c.c.) ile Peygamberlerin emirlerini yükseltmek isteyen Müslümanlar münafıkların bizi gevşetmek için ortaya attıkları hilelerine asla ve asla kanmamalı.

Aksine 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine bu vatanı Hakka olan imanlarıyla karşılıksız seven tüm inanlar 14 Mayıs tan çok daha fazla çalışmalı.

TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜMİZÜ SAVUNAN ULUSALCILARIN SAMİMİYETİDE 28 MAYIS’TA SANDIĞA GİTMELERİNDE!!!

Ülkemizin toprak bütünlüğünü savunan ulusalcılar ile milliyetçilerde aynı şekilde bu değerlere düşman olanların oyunlarının boşa çıkartılması için 2. Turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı var güçleriyle desteklemeli.

EMPERYALİSTLERLE,İPLERİNİ TUTTUKLARININ BERTARAF EDİLMESİ İÇİN TÜM İNANLAR UHUD SAVAŞINDAKİ DÜŞMANIN HİLESİNİ UNUTMAYARAK YSK’NIN RESMİ SONUÇ AÇIKLAMASINA KADAR ÇALIŞMAYI SÜRDÜRMELİ!!!

Hatırlanacağı gibi Bedir Savışında Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) in kumandasındaki Ensar ve  Muhacir Sahabeyi kiram efendilerimizden oluşan 305 kadar mücahit Mekkelilerin 1000 kadar olan ve Medinelilere göre daha yüksek standartlı savaş araçlarına sahip olan müşrik ordusunu Ezel ve ebet olan Mabudumuza olan imanlarıyla O’nun yüce yardımıyla yenmişlerdi.

Bu savaştan 1 yıl sonra yapılan Uhud savaşında ise Peygamberimizin kendisinden emir gelinceye kadar terk etmeme talimatı verdiği sahabelerin   müşrik ordusunun bozuğuna uğradığını sanarak kesin emre rağmen tepeyi terk etmeleriyle Tarık Bin Ziyad komutasındaki yedekte bekleyen müşrik askerlerinin İslam mücahitlerini  arkadan sarmalarıyla kesin kazanılacak savaş yenilgiye dönüştü.

Şu anda yapılan hilenin de bunun yeni bir versiyonu olduğu bilinciyle tüm inanların Hakkın rızası için 28 Mayıstaki 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun Yüksek Seçim Kurul tarafından resmen açıklanmasına kadar çalışmalarını meşru çerçevede sürdürmeleri dileğiyle. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER