Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali ve Belediye Başkanı Aksaraysporu ziyaret etti

Lider Aksarayspora son maçı

Lider Aksarayspora son maçı öncesi destekler sürüyor.                                                  

  Türkiye 3. Ligi 3. grubunda ligin son haftasına 70 puanla lider giren Aksarayspora son maçı Aydın Efelerspor öncesi destekler devam ediyor. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye başkan yardımcıları Tayfun Çelik ve Hıfsı Peker Aksaray Spor tesislerine giderek Aksarayspor futbolcularına moral ve destek oldu.                                           Türkiye üçüncü Ligi üçüncü grubunda ligin son haftasına 70 puanla lider olarak giren ve 20 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’te Dağılgan Stadyumu’nda Aydın Efelerspor ile karşılaşacak olan Aksaray Belediyespor bu müsabakayı kazandığı takdirde şampiyon olarak adını Türkiye ikinci futbol Ligi’ne yazdıracak.

Kritik müsabaka öncesinde Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Belediyespor tesisleri‘ne gitti. TOKİ‘de bulunan tesislerde Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer burada Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül ve futbolcularla birlikte bir toplantı yaptı.

Burada futbolculara hitaben bir konuşma yapan Vali Hamza Aydoğdu oynanacak müsabakada futbolculara moral verdi. Aksaray sporun şampiyon olacağına inandığını söyleyen Vali Hamza Aydoğdu takımı buraya kadar sizler getirdiniz. İnşallah yarın yapacağınız mücadele ile Aksaray sporu Türkiye ikinciliğine yine şampiyon olarak yazdıran futbolcular olarak isimleriniz tarihe geçecektir. Bunu başaracak güçtesiniz. Sizlere inanıyoruz. Sizlere güveniyoruz dedi.

Aksaray belediye başkanı Dr.Evren Dinçer de, Aksaray Belediyespor‘un şampiyon olması için sezon başından bu yana futbolcular ve teknik heyetin çok büyük mücadeleler verdiğini, yönetim olarak takıma sahip çıktıklarını, takıma belediye ile birlikte şehrin de sahip çıktığını belirterek inşallah seyircilerimizden yoksun olarak çıkacağımız karşılaşmada taraftarlarımızın dualarıyla destekleri ile son karşılaşmamızda kazanacağız ve inşallah ikinci lige adımızı şampiyon olarak yazdıracağız dedi. Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçer kulüp tesislerine belediyenin yeni makam aracı yerli ve milli TOGG ile geldi. Aksaray Belediyesporlu futbolcular ülkemizin yeni üretimi TOGG’lada yakından ilgilenerek fotoğraf çekinip bir de kısa tur attılar.

Haber; AVNİ KURU