Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de ‘Mustafa Zavlak’ fark yarattı

Eskil ‘Mustafa Zavlak’ dedi

Eskil ‘Mustafa Zavlak’ dedi

14 Mayıs seçimlerinde Eskil’den büyük bir destek alarak, partisinin Eskil’de 1. parti olmasında büyük bir rol oynayan 28 Dönem MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Zavlak, “İlk siyasete atıldığım zamanda siyaset bir hizmet aracıdır demiştim. Bizler, hizmet için varız.” dedi.

Geçmiş dönemde AK Parti’den milletvekili aday adayı ve MHP’den Eskil Belediye Başkan Adayı olan, MÜSİAD üyesi Mustafa Zavlak, 28 Dönem Milletvekili Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2. Sıra Milletvekili Adayı oldu. Zavlak, Eskil ilçesinden büyük bir destek alarak, partisini Eskil’de birinci parti yaptı. Eskilli hemşerilerine verdikleri destek için teşekkür eden Mustafa Zavlak, “Çok çalıştık, çok emek harcadık. Vatandaşlarımızın cenazesinde, düğününde her zaman yanında oldum. Vatandaşımızın verdiği karar başımızın tacıdır. Biz makam mevki için değil, Eskil’imiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. İlk siyasete atıldığım zamanda siyaset bir hizmet aracıdır demiştim. Bizler, hizmet için varız.” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması ile ilgili de bir açıklama yapan Zavlak, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

ESKİL’DE İKİ KİŞİDEN BİRİ ‘MHP’ DEDİ

Mustafa Zavlak’ın 14 Mayıs seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2. sıradan aday olması sonucunda, Eskil’de MHP birinci parti olurken, 7 bin 627 seçmenin oyunu alarak, en yakın rakibine bin 941 oy fark attı.

ESKİL, ZAVLAK’IN BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞINI BEKLİYOR

2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Eskil Belediye Başkan adayı olan Mustafa Zavlak, yüzde 43.10 oy oranı ile Eskil halkından 4 bin 532 oy almıştı. 14 Mayıs seçimlerinde kazandığı başarı sonrası, 2024 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri için, Eskil’de Mustafa Zavlak’ın belediye başkanı adayı olması için büyük bir beklenti oluştu. Mustafa Zavlak konuyla ilgili, “Şimdiden, Belediye başkanlığına adayım ya da değilim gibi bir şey söylemek mümkün değildir. Halk kimi isterse o aday olur ve seçilir.” dedi. *Fatma ALTINOK