Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un 11’i Belli Oldu

Aksarayspor da ilk 11

Aksarayspor da ilk 11 belli oldu. Türkiye üçüncü Ligi üçüncü grubunda 67 puanla haftaya lider giren 68 Aksaray Belediyespor birazdan saat 15:00’te deplasmanda Tokat Erbaaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde 68 Aksaray Belediyespor‘un ilk 11’de belli oldu.
Aksaray’ın Gol Umudu İlker Avşar
Siyah-beyazlı temsilcimiz sahaya kalede Doğukan Özçimen defansta Nurullah Serbest, Utku Burak Kunduzcu, Erdi Bakırcı sol bekte Ali Mert Işık orta alanda Mustafa Kayabaşı, Aykut Sarıdoğan, Sefa Aksoy sağ kanatta Tahsin Hacımustafaoğlu sol kanatta Hasan Gündoğdu forvette İlker Avşar 11’i ile mücadele edecek.
Maçı Hakem Yalçın Taşkınfurat Yönetecek
Karşılaşmayı hakem Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu, Sinan Ertinğü ve Cihan Ateş yapacaklar. Aksaray Belediyespor‘da nefesler tutuldu. Temsilcimiz Erbaaspor deplasmanından üç puanla ayrılarak puanını 70 yapıp şampiyonluk maçını son haftaya taşımak istiyor.
Aksaraylı Futbolseverler Takımlarını Deplasmanda Yalnız Bırakmadı
Tokat Erbaa da sıcak bir hava hakim. Aksaray Belediyespor‘u desteklemek üzere taraftarlar da Erbaa ilçe Stadı’nda yerlerini alarak takımımızın yanında yer aldılar.

Haber: Avni Kuru