Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Büyük Engel Sevgisizliktir

Aksaray Muhtar Dernek Başkanı

Aksaray Muhtar Dernek Başkanı Fikret Dağ, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü sebebiyle açıklamada bulundu.

Başkan Dağ açıklamasının başında , “Engelliler Haftası, Birleşmiş Milletlere Üye 156 ülkede, aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır. Yaşam sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarında olmalıyız. Engelli olmak bir engel değildir. Sadece aşılması gereken bir düşüncedir.” Sözlerine yer vererek engelli bireylerin toplum içerisinde bulunan diğer bireylerden herhangi bir farkları olmadıklarını ifade etti.

Başkan Dağ, açıklamasına devam ederken engelli bireylerin sosyal hayatta daima etkin olmalarının gerekliliğinden söz ederek, “engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak ve onları sosyal hayatta etkin kılmak için engelsiz bir yaşam kurmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

En büyük engelin kalplerde yaşanabilecek olan sevgisizlik olduğunu dile getiren Dağ, “En büyük engel sevgisizliktir. Hepimiz birer engelli adayıyız. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlu olsun.” Sözlerini kullanarak açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe