Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor şampiyonluk için Erbaa’da

Aksaray Belediyespor şampiyonluk için

Aksaray Belediyespor şampiyonluk için Erbaa’da

Aksaray Belediyespor futbol takımı mücadele ettiği Türkiye 3.ligi 3. Grubunda 32’nci haftayı 67 puanla lider tamamlamıştı. Temsilcimiz 33’ncü hafta da 16 Mayıs 2023 Salı günü deplasmanda Tokat Erbaaspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 15’de başlayacak. Karşılaşma Erbaa şehir stadyumunda oynanacak.

Aksaray Belediyespor, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala takipçisi Kepez Belediyesporun önünde bir puan farkla liderlik koltuğunda bulunuyor. Temsilcimiz ligde kalan Tokat Erbaaspooru deplasmanda ve sahasında Aydın Efeler 09 Sporu mağlup ettiği takdirde Türkiye 2.ligine yükselmiş olacak.

Aksaray Belediyespor, Erbaaspor deplasmanına bugün futbolcular oylarını kullandıktan sonra hareket ettiler. Temsilcimiz kritik Erbaaspor karşılaşmasına Batuhan Yılmaz’ın kırmızı kart cezalısı olması nedeni ile kadro da yer alamayacak.

Batuhan’ın yerine ilk 11’de Utku Burak Kunduzcu görev alması bekleniyor.

Aksaray Belediyespor, ligin son haftasında 20 Mayıs Cumartesi günü sahasına oynayacağı Efeler 09 Spor müsabakasını cezasından dolayı seyircisiz oynayacak.

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, takımımıza güveniyoruz. Ligde lider durumdayız ve şampiyonluk için avantaj bizde. Kalan iki müsabakayı kazanıp şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz” dedi.

Aksaray Belediyespor önce Erbaaspor deplasmanında ardından da sahasında Efeler 09 takımını mağlup ederek

şampiyon olmak istiyor. Haber: Fatma ALTINOK