Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaşlı; “Umudumuz Türk Milletidir”

14 Mayıs Genel seçimleri

14 Mayıs Genel seçimleri heyecanı tüm hızıyla devam ederken, MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin oldukça önemli olduğunu dile getiren Kaşlı, “Türk milleti cumhuriyetinin ikinci yüzyılında doğru karar vermelidir. Bir tarafta yerli ve milli savunma sanayimiz için çalışan bir ittifak varken diğer tarafta yerli ve milli üretimleri durduracağını söyleyen bir ittifak var. Türk milleti bu seçimde bağımsızlığını seçecektir. Hangi tarafta duracağımıza doğru karar vermeliyiz” sözlerini kullandı.

Demokratik bir ülkede seçime gidildiğinin altını çizen Kaşlı, “Türkiye özgür bir ülkedir. Kazanmak ve kaybetmek demokrasinin getirisidir. Önemli olan kaybedince kendimize sahip çıkabilmek. İnsan kaybedeceğini anlayınca çirkinleşir, biz buna karşıyız” dedi. Seçimlerin büyük bir olgunlukla yapılması gerektiğinin altını çizen Kaşlı, “Seçim zamanı gelir ve geçer. Önemli olan bu ülkenin bekasıdır. Bu ülkenin tek millet halinde tek bayrak altında ayrışmadan yaşamasıdır. Bizler ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkes için çalışıyoruz. Bizim gayemiz bayrak, millet, vatandır. Bizler bu seçimde ayrışacak mıyız birlik mi olacağız bunu seçeceğiz” sözlerini kullandı. Türk milletinin askerine kurşun sıkanı affetmeyeceğinin altını çizen Kaşlı, “Askerimizi ısıran, askerimize silah doğrultan ve bunu 6’lı masa dedikleri masanın altından yapanları Türk milleti affetmez. Hepimiz her şeyi görüyoruz. Masanın altından kafalarını uzatmaya başladılar. Türk milleti her şeyi görüyor ve kararını veriyor” dedi.

Aksaray’lı vatandaşların olumlu tepkilerinin sandığa yansıyacağını belirten Kaşlı, “Milletimiz bizi sıkıca sarmalamış durumda. Mecliste Milliyetçi Hareket Partisi vekil çoğunluğuna ulaşırsa milletimizin sorunlarını daha hızlı çözüme ulaştırabiliriz. YeşilSol, HDP, İP gibi partilerin meclis çoğunluğuna ulaşmasını engellemeliyiz. Halkımızla el ele vererek, konuşarak sorunları birer birer çözeceğiz. 5 senedir bu amaçla ilerliyoruz ve verdiğimiz sözlerin birçoğunu tuttuk, sorunlarınızı çözdük. Aksaray’ı geliştirmek için çabalıyoruz ve bu çabaya devam edeceğiz” dedi.

Mecliste çoğunluk sağlamak için çabaladıklarını söyleyen Kaşlı, “Biz davamıza ve üç hilale bağlıyız. Merhum Alparslan Türkeş vizyonunda, Devlet Bahçeli çizgisinde seçimlere giriyoruz. Milletimiz yer değiştirenlerin değil, davasını sonuna kadar destekleyenin arkasında durur. Bugün davasını bırakan yarın bizi mecliste nasıl temsil edecek? Bizler savaşıyoruz, mecliste çoğunluk sağlamak için uğraşıyoruz” sözleriyle Aksaray halkına güvenini bir kez daha dile getirdi.

Cumhur İttifakı ile yeni yüzyılda Aksaray’ın ve Türkiye’nin sözcüsü olacaklarına söz veren Kaşlı, “Biz Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Türkiye’mizi şahlandıracağız. Aksaray’ımız kazanacak, Türkiye’miz kazanacak. Umudumuz Türk milletidir” dedi.

Haber: Fatma Altınok