Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lider Şampiyonluğu Son İki Maça Bıraktı

Türkiye 3. Lig 3.

Türkiye 3. Lig 3. Grupta liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğun en büyük adayı Aksaray Belediyespor ligin 32. haftasında sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk etti.

Aksaray sporlu taraftarların çok büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada stadyum tıklım tıklım doldu. Taraftarların büyük bölümü stadyum çevresinde dışında kaldılar. Dağılgan Stadyumu bayraklarla donatıldığı ve karşılaşmada heyecan üst seviyedeydi. Karşılaşmanın ilk yarısını Aksaray Belediyespor Nurullah Serbest’in 10. Dakikada kaydettiği golle rakibi karşısında 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya taraftarının da desteğiyle baskılı başlayan Aksaray temsilcisi farkı ikiye çıkaracak olan golü ararken, Bursa ekibinin attığı gole engel olamadı ve skor 1-1’e geldi. İlerleyen dakikalarda kendisini öne geçirecek golü atmak için rakip kaleyi zorlayan 68 Aksaray Belediyespor aradığı golü bulamadı.

82. Dakikada Batuhan Yılmaz’ın da kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan siyah-beyazlılar son dakikalara stresli girse de maçta başka gol olmadı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bu skorla puanını 67’ye yükselten 68 Aksaray Belediyespor liderliğini sürdürdü ancak en yakın takipçisi Kepez Belediyespor’un rakibi Akhisarspor’u 3-0 mağlup etmesiyle birlikte puan farkı 1’e düştü. Aksaray ekibi son 2 maçını Erbaaspor ve Efeler 09 takımlarına karşı oynayacak. Bu karşılaşmaların ikisini de kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan siyah-beyazlı camia bu iki maça odaklanmış durumda. Haber: Ağustos GERÇE