Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğretmenler Bizim Son Kalemiz

  Aksaray Valisi Hamza

 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunu ziyaret etti. Burada çocuklarla bir araya gelen Vali Aydoğdu, öğrencilerin eğitim ve öğretim süreci hakkında öğretmenlerle istişarede bulundu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ziyareti sırasında öğretmenler ile bir araya gelerek onlarla görüşme gerçekleştirdi. Vali Aydoğdu öğretmenler ile bir araya geldiği sırada yaptığı konuşmada, “gençler sizin davranışlarınıza bakıyor, sözlerinize çok itibar etmiyor. Onun için gençlere nasihat etmek yerine onlarla aynı hizada bulunmak, hayat tarzlarınızla, davranışlarınızla hissettirmek gerekiyor.” ifadelerine yer vererek çocukların ve gençlerin eğitiminde öğretmenlerin önemine değindi.

Vali Aydoğdu, konuşmasının devamında, “bizim gençlerimizin mayası çok temiz. Şimdi teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, yüz yüze eğitimin yerini hiçbir şey tutamıyor. Bu anlamda gençlerimize. Çocuklarımıza en çok yardımcı olacak kişiler öğretmenler. Öğretmenler son kalemiz. Evde çocukla ilgilenemiyor anne baba, gerçekten ilgilenemiyor. Gideceği, sığınacağı, terbiye göreceği tek yer okul ve son kale dediğimiz okul ve öğretmenler ortadan kalkarsa gerçekten gençler nereye gidecek? Nasıl istikamet bulacak? Dertlerini nasıl anlatacak? Nasıl motivasyon olacak? Bunu çok ciddi anlamda analiz etmemiz lazım.” İfadelerini kullandı.

Vali Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Kartal öğretmenlerle birlikte, öğrencilerin eğitim ve öğretim sürecine yönelik istişarede bulunduktan sonra Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda çocuklarla vakit geçirdi.

Haber: Ağustos Gerçe