Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’a Arjantin gibi, Kepez’e San Marino

Tepecikspor ne yaptın? Aksarayspor’a

Tepecikspor ne yaptın?

Aksarayspor’a Arjantin gibi, Kepez’e San Marino

Türkiye 3.ligi 3.grubunda ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluk yarışı Aksaray Belediyespor ile Kepez Belediyespor arasında son hızla devam ediyor. Ligin sonuna yaklaşılırken Aksaray Belediyespor 66, Kepez Belediyespor ise 63 puanla son viraja girdiler.

Aksaray Belediyespor’un rakibi Malatya Arguvan Belediyespor ligden çekildiği için siyah- beyazlı ekibimiz 3-0 hükmen galip sayılırken, Kepez Belediyespor ise İstanbul’a Büyük Çekmece Tepecikspor deplasmanına gitmişti.

Aksaray Belediyespor iki hafta önce 29’ncu hafta da Tepecik deplasmanına gitmiş ve rakibi karşısında 0-0 berabere kalırken bir puanı zar zor kurtarmıştı. Tepecikspor’un Aksaray Belediyespor karşısında Arjantin Milli takımı gibi 90 dakika boyunca şampiyon olacakmışçasına mücadele etmesi, Kulüp Başkanlığını Trabzonlu bir iş adamının yaptığı maça ise yine Trabzonlu hakemin atanması, Allah’tan hakemin adaletten fazla şaşmadan maçı yönetmesine rağmen, Tepeciksporlu sporcuların Aksaray Belediyesporlu futbolculara karşı saha içindeki hırçınlığı, kazanma azminin aynı şekilde Kepez Belediyespor müsabakasında olmaması can sıktı.

Hatta Tepecikspor kenar yönetiminin müsabakanın ikinci yarısına başlarken  sezon boyunca sürekli kadroda yer alan ve tüm maçlarda forma giyen tecrübeli 3 oyuncuyu çıkarıp yerine genç oyuncuları sürmesi de kafaları karıştırdı.

Tepecikspor Aksaray Belediyespor karşısında Arjantin gibi, Kepez Belediyespor karşısında da San Marino’ya dönmesi de olmaz dedirtti adeta.

Tepecikspor kulübünün Kepez Belediyespor önünde 3-1 kaybettiği karşılaşmada mücadelesi, oyuncu değişiklikleri ve yapılan hamleler Aksaray Spor camiasında tepkiyle karşılandı.

Kepez Belediyespor bu şekilde mi zirveyi kovalamaya devam edecek. Yapılanlar yanlış, Tepecik kulübü şampiyonluğa oynayan her takıma karşı aynı mücadeleyi vermesi lazımdı. Kafaları karıştıracak değişiklikler içine girmemesi lazımdı. Takımın beyni Ertuğrul Eramil, Umut Kerem Ayar ve Ulaş Şimşek gibi isimler neden ilk yarının sonunda oyundan alınıyor? 56’ncı dakika da takımın kaptanı her şeyi Erçağ Evirgen neden çıkıyor? Sakatlıkları mı vardı. Genç oyuncular oyuna alınıyor. Aksarayspor camiası olarak yapılanları doğru bulmuyoruz” dediler.

Aksaraysporlu taraftarlar, Şampiyonluk için oynayacağımız maçları kazanıp, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Bursa Yıldırımspor müsabakasında 3 puanı alıp şampiyonluğu Tokat deplasmanında alacağımız Erbaaspor müsabakasının ardından ilan etmek istiyoruz” dediler. Haber: Avni KURU