Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediyespor mu? Ekecikspor mu?

Aksaray’ın BAL temsilcisi belli

Aksaray’ın BAL temsilcisi belli oluyor

Eskil Belediyespor mu? Ekecikspor mu?

Aksaray’ı 2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek takım  30 Nisan 2023 (bugün) Pazar günü oynanacak BAL Play aut final müsabakası ile belli olacak. BAL Play aut final müsabakası geçtiğimiz sezon Aksaray’ı BAL’da temsile den Eskil Belediyespor ile bu sezon Aksaray amatör küme şampiyonu olan Ekecikspor arasında oynanacak.

Eskil Belediyespor ile Ekecikspor arasında Bölgesel Amatör Ligde önümüzdeki sezon mücadele edebilmek için yapılacak final müsabakası Dağılgan stadyumunda saat 15’de oynanacak.

Karşılaşma tek maç üzerinde yapılacak. Karşılaşmanın 90 dakikasını üstün tamamlayan takım BAL’da mücadele edebilme hakkı kazanacak. Müsabakanın 90 dakikası yada uzatma dakikalarında eşitlik bozulmazsa sonucu penaltı atışları ile belli olacak.

Eskil Belediyespor ile Ekecikspor arasında oynanacak olan BAL play aut final müsabakasına Eskil ve Ekecikspor taraftarlarının çok büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Eskil Belediyespor iki sezondur BAL’da Aksaray’ımızı temsil ediyor ancak beklenen başarıyı bir türlü elde edemedi. Ekecikspor ise bu sezon kuruldu ve kurulduğu ilk sezonda Aksaray amatör küme şampiyonu olmayı başardı. Ağustos GERÇE