Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaybedilen Yılların Geri Gelmesini İstiyorum

18- 19. Dönem DYP

18- 19. Dönem DYP Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk

Kaybedilen yılların geri gelmesini istiyorum

Aksaray’ın geçmiş dönem milletvekilliği yapan Mahmut Öztürk 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde sahada adaylar gibi harıl harıl çalışıyor.

Geçmiş dönemde Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisine oy veren seçmenlere ve arkadaşlarına ulaşmaya çalışan Mahmut Öztürk, 20 yıldır ülkeyi AK Parti yönetiyor, maalesef AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yakınında Aksaraylı bir isim olmaması Aksaray’ın 20 yıl kaybetmesine neden oldu” dedi.

Öztürk açıklamasında, ülkeyi yöneten Atatürk’ün yanında Vehbi Çorakçı, Menderes’in yanında Medeni Berk, İsmet Paşa’nın yanında Abdullah Emre İleri, Süleyman Demirel’in yanında Avni Kavurmacıoğlu, Alparslan Türkeş’in yanında Sadi Somuncuoğlu vardı. Necmettin Erbakan’ın yakınında Aksaraylı kimse olmamasına rağmen Otomarsan’ı Aksaray’a hediye etti. Turgut Özal’ı yakınında  Mehmet Altınsoy, Süleyman Demirel’in ikinci başbakanlık döneminde Mahmut Öztürk vardı.

Genel Başkanların yanında yakınında Aksaraylı olmayınca şehrin yeterli hizmet almamasına neden olunuyor. Yukarıda belirttiğim isimler Aksaray’ımıza güzel hizmetler yaptılar. Genel Başkanlara yakın olmaları durumunda Aksaray’a istenen hizmet alınıyordu.

Ancak AK Parti döneminde Aksaraylı bir ismin yakın olmamasından dolayı Aksaray’ın 20 yılı boşa geçti. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu benim okul arkadaşım. Samimi arkadaşım diyen Mahmut Öztürk, Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçildiği zaman ben de onun bürokrat konusunda üst seviyede yanında ve yakınında olacağım. Aksaray’ın gelecekteki yıllarının boşa geçmemesi için Millet İttifakının adaylarının ve Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesini istiyorum” dedi.

Mahmut Öztürk, İyi Parti Milletvekili Adayları Turan Yaldır ve Ali Abbas Ertürk’ün yanında olduğunu belirterek Aksaray’ın 20 yılda kaybettiklerini geri kazanması için bu iki adayın seçilmesi gerektiğini belirtti.

İYİ Parti Milletvekili Adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş ve Gürsel Keskin’in arkasında olduğunu ifade eden Öztürk, “Aksaray ikinci bir muhalif olmadan yönetilen tek şehir. Ben 14 Mayıs seçimlerinde bu iki arkadaşımızın yanındayım. Bu iki arkadaş Meclis’e giderse, bende devlette görev alırsam ki alacağım, Aksaray’a 20 yılda yapılmayan gündeme getirilmeyen tüm yatırımları gündeme getireceğiz. Aksaray’da tekrar kalkınma hareketi başlatacağız. Bu bir siyaset sözü değildir. Ben parti lafına hiç girmiyorum. Şu parti iyi bu parti kötü değil Aksaray’ın Ankara’da sahibi olmalıdır. Milletvekili olmasından bahsetmiyorum. Zaten Aksaraylı milletvekilleri olacak. Ankara’da yukarıdaki yönetimde Aksaraylı olursa Aksaray’ın meseleleri gündeme gelir ve Aksaray kaybettiği yılları geri kazanır.” şeklinde konuştu. Haber: Ağustos GERÇE