Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAL final maçı pazar günü

  BÖLGESEL AMATÖR LİG

 

BÖLGESEL AMATÖR LİG İÇİN KARŞILAŞACAKLAR

Eskil Belediyespor – Ekecikspor

Aksaray’ı 2023- 2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) liginde temsil edecek baraj final müsabakası Pazar günü saat 15’de Dağılgan stadyumunda Eskil Belediyespor ile Ekecikspor arasında oynanacak.

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskil Belediyespor ile amatör küme play off şampiyonu Ekecik spor yeni sezonda Aksaray’ı BAL liginde temsil edecek takımın belli olacağı dev Mücadelede karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı kazanan takım 2023- 2024 futbol sezonunda Aksaray’ı BAL liginde temsil etme hakkını kazanacak.

Yeni sezonda BAL liginde Aksaray’ı temsil edecek ve şampiyonluk düğümünün çözüleceği maç 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Dağılgan stadında oynanacak.

Aksaraylı futbolseverlerin yakından takip edeceği Eskil Belediyespor ile Ekecikspor arasındaki dev kapışmaya büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cavit Kılıç, Aksaray futbolu için oldukça önemli ve gelecek sezon BAL ligindeki temsilcimizin belirleneceği Eskil Belediyespor ile Ekecikspor arasındaki BAL ligi play out maçında her iki takımıza başarılar diliyorum. Her iki ekipte şehrimizin takımı dostça bir maç olmasını ve bütün futbolseverleri futbol sevki yüksek olması beklene maça bekliyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesporun 3.ligde şampiyon olup 2.lige yükselmesi durumunda ise Aksaray’ı BAL’da iki takımın temsil etme durumu bulunuyor. Haber: Ağustos GERÇE