Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da şampiyonluk sesleri 

Aksaray’da şampiyonluk sesleri Türkiye

Aksaray’da şampiyonluk sesleri

Türkiye 3.ligi 3.grubunda 30.haftayı takipçisi Kepez Belediyespor’un 3 puan önünde ve ikili averajda da avantajlı olarak tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluğun havasını koklamaya başladı bile.

Aksaray’da 2022-2023 sezonunu sonunda gelecek şampiyonluğun sesleri yüksek sesle duyulmaya başladı.

Hafta sonunda Malatya Arguvan Belediyespor ile karşılaşması olan ancak Malatya temsilcisinin deprem nedeni ile ligden çekilmesinden dolayı temsilcimizin hükmen 3-0 galip sayılacak.

31.haftanın sonunda puanını 66’ya yükseltecek olmasından dolayı takımımıza hafta sonunda oynanan ve Aksaray Belediyesporun 3-1 galip tamamladığı Akhisarspor maçından sonra 4 gün izin verilmişti.

Aksaray Belediyespor Perşembe gününe kadar verilen iznin ardından çalışmalara yeniden başlayacak.

Aksaray Belediyespor ligin son virajına girilirken Malatya Arguvan Belediyespor maçından alacağı hükmen 3-0 lık galibiyet ve 3 puanla birlikte derin bir nefes alırken, ikinci sıradaki takipçisi İstanbul deplasmanına gidecek ve Büyük Çekmece Tepecikspor ile karşılaşacak.

Aksaray Belediyespor’un iki hafta önce 0-0 berabere kalıp iki puan bırakıp geldiği Tepecik deplasmanında Kepez Belediyespor’un da puan kaybetmesini bekliyor.

Aksaray Belediyespor ligde kalan haftalarda Bursa Yıldırımspor ile Aksaray’da, Tokat Erbaasporla da deplasmanda karşılaştıktan sonra Aydın Efeler 09 Spor ile sezonu  tamamlayacak. Haber: Ağustos GERÇE