Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor şampiyonluğa yaklaştı

Aksaray Belediyespor şampiyonluğa yaklaştı

Aksaray Belediyespor şampiyonluğa yaklaştı

2022- 2023 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan 68 Aksaray Belediyespor ligin tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Aksaray Belediyespor son dört hafta da bir haftasını maç yapmadan geçecek diğer üç maçın ikisini Aksaray’da oynayacak. Oynayacağı 3 maçın ikisini kazanması durumunda şampiyon olacak.

Siyah- beyazlı temsilcimiz 30. hafta da sahasında Akhisarspor karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü müsabaka da 3-1 galip gelerek puanını 63 yapmayı başardı. Aksaray Belediyespor’un 63 puana ulaştığı hafta da takipçisi Kepez Belediyespor’da Muşsporu 3-1 mağlup ederek puanını 60 yaptı ve zirve inadına devam etti.

Aksaray Belediyespor, 44’de Akhisarspor’dan Oğuzcan’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 45+1 ‘de Aykut Sarıdoğan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı.

Karşılaşmanın 49’ncu dakikasında Batuhan Yılmaz ve 55’de Mustafa Kayabaşı’nın attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Aksaray Belediyespor ligde son üç hafta da Hopaspora deplasmanda 2-0 mağlup olmuş sahasında Kepez Belediyesporla 2-2 berabere kalmış deplasmanda da Tepecikspor ile 0-0 berabere kalarak son üç hafta da 7 puan kaybetmişti. Temsilcimiz sahasında Akhisarsporu 3-1 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Aksaray Belediyespor ligin kalan haftalarında 31’nci hafta da Malatya Arguvanspor müsabakasını 3-0 hükmen galip sayılacak. 32’nci hafta da sahasında Bursa Yıldırımspor’la karşılaşacak. 33’ncu hafta da Tokat Erbaaspor deplasmanına gidecek ve son hafta sahasında Aydın Efeler 09 spor ile sezonu tamamlayacak.

Haber: Ağustos GERÇE