Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Cumhur İttifakı 4-0 Kazanacak

Ak Parti Ramazan Bayramı

Ak Parti Ramazan Bayramı Öncesi arife günü Ramazan bayramına bir gün kala parti binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramlaşma programına Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez ilçe Başkanı Av. Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili ve adayı Cengiz Aydoğdu 28 dönem milletvekili adayları Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, belde, ilçe belediye başkanları meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk; Bugün arife günü yarın kutlayacağımız Ramazan bayramı öncesinde teşkilatımız olarak geçmişten günümüze bir bayramlaşma havasında hem çalıştığımız seçim sürecindeki gündemimizi aktarmak adına hem de bir moral motivasyon için toplanalım dedik.  Adaylarımız açıklandığı günden itibaren biz sahadaydık, öncesinde aday adaylarımızla dolu dolu bir Ramazan ayı geçirerek bütün mahallerimizde ilçelerimizde, bütün beldelerimizde ev ziyaretleri yaparak geçirdik. Akabinde STK’larımızla iftarlar yaptık. Depremzedelerimizle iftarlar ve sahurlar yaptık. Elhamdülillah dolu, dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Zaten Ak Kadrolar olarak hiçbir zaman Ramazan ayını boş geçirmediğimizi ve seçim sebebi ile de bu yıl biraz daha tabana yayılarak bir seçim çalışması yaptık dedi. Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk sözlerine son verirken bir çağrıda bulundu. Aktürk çağrısında; Ramazan bayramı nedeni ile hepimiz bir arada olacağız, hepimiz sahada olacağız gittiğimiz yerler bizim seçim sahamız gittiğimiz yerlerde siyaset akrabalığın önüne geçmez ama yine biz siyasetimizi kısmen de olsa yaparak Ak Partimize Cumhurbaşkanımıza destek taleplerimizi seçim çalışması yapar gibi yapmanızı istirham ediyorum dedi.

Daha sonra birer konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Adayları gündemi değerlendirerek sahada çok güçlüyüz Allah’ın izni ile halkımızın desteği ve inancı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan yapacağız Aksaray’da da Cumhur ittifakı 4-0 kazanacak dedi.

İlk olarak konuşan 4. Sıra Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan; Biz şu sözü verdik adaylığımız açıklanmadan biz gece gündüz gözümüzü kırpmadan, uyumadan sahalarda olacağız diye ilk günden itibaren sahalara çıktık ve çalışmalarımızı yaptık yapmaya da devam ediyoruz dedi.

Bu seçim bir kader seçimi normal bir seçim değil diye konuşan Milletvekili adayı Sinan Özkan; 14 Mayıs Türkiye’nin geleceği öz yönetim isteyenlerle PKK’yı isteyenlerle, PKK’yı hükümette görmek isteyenlerle onun karşısında duranlarla bizler Türkiye’nin bekasını geleceğini teminat altına almak isteyen Cumhur ittifakı inşallah biz şunun sözünü verdik diyerek sözlerine devam eden Ak Parti Milletvekili adayı Sinan Özkan; Biz Aksaray’dan şunun sözünü verdik en az %80 çıkaracağız. Aksaray’dan Ak Parti inşallah, %2’lik partiler %20 alacaklarını söylüyorlar bazen görüyoruz, kızıyoruz saha 4-0 arkadaşalar. Ben anketlerde yaptırıyorum arkadaşlar,  acaba ben yanlış mı görüyorum. Tüm seçimleri ben gördüm Ak Partinin 2002 yılından itibaren 03 Kasımdan itibaren tüm seçimlerde yer aldım. Saha 01 Kasımda neyse en az onun kadar iyi inşallah arkadaşlar biz sizlere güveniyoruz diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra herkesin Ramazan bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sevinç Kasal; Memleketimize karşı oynanan oyunları 15 Kasımda zaferimizle taçlandıracağız. Emeği geçen herkese halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum.  Biliyorum ki öyle anneler var ki evladını evde bırakıp davası için Ak dava için koşuşturuyor. Öyle beyefendiler var ki işinin önüne partinin meselelerini koyup yine zamanının bütünü burada harcadı. Bu emeklerin hiçbir karşılığı burada yok inşallah o emeğin karşılığını gelecek söyleyecek. Yavrularımız söyleyecek inşallah dünya söyleyecek bizim başarılarımızı dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Sevinç Kasal sözlerine; Aksaray 7 ilçesi ile bir bütün belki farklı mahallerde doğdu aday adaylarımız veya görev alan her bir kardeşimiz ama her birimiz Eskil’liyiz her birimiz Sarıyahşi’liyiz her birimiz Ortaköy’lüyüz, Sulatanhanı’lıyız  veya diğer köylerindeniz hepimiz bir bütünüz hepimiz Aksaraylıyız hepimiz Türkiyeliyiz diyerek son verdi.

Millet ittifakını sert sözlerle eleştiren Ak Parti Aksaray 2. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy; 7 masaya verilen oylar doğrudan HDP’ye ve artı PKK’ya verilen oylar. Şehidimizin anasına, bacısına küfür eden zihniyete verilen oylar. Alnı secdeye varmamış ayakkabıları ile seccadeyi çiğneyenlere verilen oylar. Camileri ahırlara çeviren, kızlarımızın başörtüsüne laf edenlere verilen oylar, İmam Hatiplere kat sayı zorunluluğunu reva görenlere verilen oylar, Bin yıl sürecek diyerek 28 Şubatçılara verilen oylar, kapatma davası 27 Nisan E Muhtırası, 15 Temmuz hain darbe girişimine verilen oylar. Öcalan’a özgürlük, Demirtaş’a özgürlük, Kavalay’a özgürlük diyenlere verilen oylar. Özerklik isteyenlere verilen oylar. 350 bin mahkûma özerklik verileceğiz FETÖ’cülere özerklik vereceğiz diyenlere verilen oylar diyerek 15 Mayıs akşamı inşallah burada zaferimizi kutlayacağız diyerek sözlerine son verdi.

Bayramlaşma programında konuşan Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer; Bir bayramlaşma programında da birlikteyiz bu bayramlaşmanın ayrı bir önemi var. Seçim öncesi bir bayramlaşmamız Allah nasip ederse Kurban bayramında bunu coşkulu bir şekilde hep beraber kutlayacağız dedi.

Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer sözlerine; Üç hafta sonra Allah nasip ederse seçime gidiyoruz. Seçimin önemini biliyoruz ve yapılması gerekenleri yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bayram sonrası da çalışmalarımızı tekrar hızlandırarak Milletvekili adaylarımızla beraber sahada son ana kadar son saate kadar çalışarak da Aksaray’da oylarımızı arttırarak çıkmayı ve seçimi tamamlamayı hedefliyoruz. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız ve Türkiye yüzyılına güzel ve güçlü bir şekilde Aksaray’ı da güzel bir şekilde temsil ettireceğiz dedi. Konuşmaların ardın Ak Parti heyeti Parti binasından aşağı inerek bayramlaşma tertip etti.