Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Kar Tapu İdik Şimdi Çığ Gibi Geliyoruz

İYİ Parti Milletvekili Adayı

İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır; Yanlış anlaşılmasın bugün bir miting yapmıyoruz. Yine yanlış anlaşılmasın, bindirilmiş kıtalara seslenmiyoruz. Aksaraylı hemşerilerimizle gönüldaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bizleri parti binaları almayacak, yine söylemiştik, bizleri salonlar almayacak, bizleri bugün meydanlar almıyor. Yarında sandıklar alamayacak, sandıkları patlatacağız dedi.

 

Millet ittifakı Aksaray’da Ramazan bayramın ikinci günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi. Miting havasında geçenden bayramlaşma programında konuşma yapan İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Turan Yaldır; Millet ittifakının kıymetli paydaşları olan İl başkanlarım 14 Mayıs akşamının kıymetli Aksaray Milletvekilleri değerli gönüldaşlarım, Aksaraylı hemşerilerim hepinizin mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum diyerek sözlerine başlan Milletvekili adayı Turan Yaldır; Bayramın ülkemize Aksaray’ımıza tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allahtan temenni ediyorum dedi.

 

Ben hayatımın 25 yılını aktif siyasetin içinde geçirmiş bir hemşeriniz olarak ilk defa böylesine coşkulu böylesine kalabalık bir bayramlaşmaya katıldığımı buradan beyan etmek işitiyorum diyerek konuşmasına devam eden Milletvekili Adayı Turan Yaldır; Yanlış anlaşılmasın bugün bir miting yapmıyoruz. Yine yanlış anlaşılmasın bindirilmiş kıtalara seslenmiyoruz. Aksaraylı hemşerilerimizle gönüldaşlarımızla bayramlaşalım kucaklaşalım istedik. Gördüğünüz gibi kalabalık bir kitleye değerli hemşerilerimize hitap etme fırsatı verdiniz bizlere, söylemiştik; Bizleri parti binaları almayacak, yine söylemiştik, bizleri salonlar almayacak, bizleri bugün meydanlar almıyor. Yarında sandıklar alamayacak, sandıkları patlatacağız dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır sözlerine; Aksaray sevdalısı bizlere inanan bizlere güvenen siz değerli gönüldaşlarımızla birlikte 14 Mayıs akşamında bu meydanda sevinen zaferi kutlayan bizler olacağız. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz Aksaray’ın en iyi milletvekili listesini çıkardık. Bizlere kucak aştınız inandınız bugün buradaki coşkuyu dün Eskil’de gördük, Yeşilova’da gördük, Yeşiltepe’de gördük Aksaray sokaklarında görüyoruz. Her yerde aynı coşkuyla aynı sevgi ve muhabbetle karşılaştığımızı belirtmek istiyorum. Aksaraylı bize inanıyor bize güveniyor. Biz Aksaraylıyı mahcup etmeyeceğiz. 14 Mayıstan sonrada sadece bugün değil 14 Mayıstan sonrada yine Aksaray sokaklarında sizlerle birlikte olan bir milletvekilliği yapacağız. Başkaları gibi eli çantalı seçimi kazandıktan sonra postu Ankara’ya atıp falan komisyondayım, filan görüşmedeyim diyen bir milletvekilliği yapamayacağız. Aksaraylının derdi ile dertleneceğiz, sıkıntısında yanında olacağız. Aksaray’ın sorunlarını ve problemlerini biliyoruz. Projelerimiz var hep birlikte, sokaklarda geziyoruz, gençlerimizin ümidi ve umudu tükenmiş mutsuz, insanımız yüzü düşük suratı asık, hayatından memnun ve mutlu değil, hayat pahalılığı, göçmen sorunu, ekonomik problemeler ve temel problem bugün particilik, ayrımcılık, ötekileştirme bunların hepsini biliyoruz. 14 Mayıs itibarı ile millet ittifakı kadroları hem Türkiye’de hem Aksaray’da planı ile projesi ile Allah’ın izni ile hak ettiğimiz yönetim anlayış ne ise bizler buna kavuşacağız. Hep birlikte en güzel seneleri birlikte geçireceğiz ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yaldır; Malumunuz buruk bir bayram yaşıyoruz 6 Şubat depremi hepimizi derinden etkiledi. 6 Şubat depremi gösterdi ki biz depreme de hazırlıklı değiliz. Bu noktada hükümetinde bizi yönetenlerinde sınıfta kaldığını 6 Şubat depremiyle bir kez daha görmüş olduk. Yapacak çok işimiz var. Bugünden yarına hem Aksaray’da hem Türkiye’de birçok şeyi düzeltiriz dersek yanıltmış oluruz. Uzun bir süreye ihtiyacımız var. Hep birlikte gönül birlikteliği yaparak problemlerimizi çözebiliriz. İnanıyorum; Hem bu meydandaki gönüldaşlarımıza, hem Aksaraylı hemşerilerimize güveniyorum. 14 Mayıs Akşamı bu meydanda ailelerimizle birlikte zaferi kutlamaya hepinizi davet ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Haber Amine Ergün