Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor şampiyon olacak

Aksaray Belediyespor Teknik direktörü

Aksaray Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Sarıgül

Akhisarspor maçında da tribünlerin dolmasını istiyoruz

Aksaray Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Sarıgül 0-0 sona eren Büyük Çekmece Tepecikspor müsabakasının ardından açıklamada bulunarak, Aksaraysporu şampiyonluğa ulaştıracağız. Bu yolda önümüzde sadece 3 galibiyet kaldı” dedi.

Siyah- beyazlı takımla sezonun ikinci yarısında anlaşan ve takımı hedefe adım adım yaklaştıran tebrik direktör Mustafa Sarıgül Tepecikspor müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Sarıgül yaptığı açıklamada, Deplasmandan puanla dönmemiz bizim için oldukça değerli ve önemliydi. Lig sonuna kadar bir avantajımız daha oldu önce bir beraberlik şansımız vardı şimdi aldığımız bu bir puana bir mağlubiyet hakkımız daha doğdu. Bizim için ligde dört maç var bu dört maçın üçünü kazandığımız taktirde Allah izin verirse şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

Tepecik deplasmanının çok zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk diyen Teknik direktör Mustafa Sarıgül, üst üste üç tane zorlu karşılaşmayı oynayacağımızın stresi vardı. Bu üç maçlık serüven de hem liderliğimizi kurduk hem de üç puanlık farkla girdik. Şimdi uzun süreçli bir dinlenme zamanımız olacak. İnşallah içeride oynayacağımız Akhisarspor müsabakasıyla hem şampiyonluk için hem de mesafeyi daha da arttırmak adına da güzel bir galibiyet olur diye düşünüyorum” dedi.

Sarıgül, Akhisarspor müsabakasında tribünlerin coşkulu şekilde dolmasını da isteyerek,  taraftarlarımızın desteğiyle de inşallah bunu da başaracağız. Ben taraftarlarımızdan şunu da istiyorum. Kepez maçında tribünleri nasıl dondurdularsa Akhisarspor karşılaşmasında da aynı şekilde tribünlerin dolmasını ve desteklemelerini istiyorum. Bu coşkuyu istiyoruz.

Akhisarspor müsabakasında da elimizden gelen mücadeleyi gösterip Allah’ın izniyle şampiyonluğa ulaşacağız. Şampiyonluğu taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Tepecikspor müsabakasına gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum”dedi.

Aksaray Belediyespor 20 yıl sonra yeniden 2.lig için şampiyonluğa ulaşıyoruz sizde ikinci yılınızda üst üste ikin lig şampiyonluğuna çok yakınsınız sorusuna cevap veren teknik direktör Mustafa Sarıgül, Tabii ki biz bu stresi geçen yılda yaşadık. Bu strese hazırlıklıyız. Aslında gönül isterdi ki Tepecik deplasmanından galibiyetle dönelim ve daha rahat edelim veya geçen haftaki karşılaşmayı kazanıp aradaki farkı daha da arttıralım. Ben her zaman şunu söylüyorum çocuklara da, güzel doğumlar sancılı olur. Biraz sancılı olacak ama inşallah Aksarayspor olarak şampiyonluğu biz hak edeceğiz diyerek Aksarayspor olarak da şampiyonluğa üç maç kadar yaklaştık” dedi. Haber: Ağustos GERÇE