Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaşlı Muhtarlarla Biraraya Geldi

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Helvadere kasabasına giderek Hasandağı bölgesindeki muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.
Helvadere kasabasında organize edilen İftar etkinliğine MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Helvadere Belediye Başkanı Arif Belikli, İl Genel Meclis Üyeleri ve Hasandağı bölgesindeki köy muhtarları katıldı. İftar yemeğinde Hasandağı bölgesinde yapılması gerekenlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunulurken, herkes Hasandağı bölgesi için üzerine düşen ne varsa yapacağını dile getirdi. Hoş sohbetler eşliğinde devam iftar yemeği hatıra fotoğrafı ile sona erdirildi.
İftar programıyla ilgili açıklama yapan Helvadere Belediye Başkanı Arif Belikli; “Hasandağı bölgesindeki değerli köy muhtarlarımızla birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Değerli muhtarlarım ile beraber hoş sohbetler edip, Hasandağı bölgemiz için yapmamız gereken, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu dile getirip istişarede bulunduk. Toplantımıza katılım sağlayan Sayın vekilim Ramazan Kaşlı’ya, MHP İl Genel meclis üyelerimize ve Siz değerli Hasandağı bölgesi köy muhtarlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Amine Ergün