Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Üzerinden Hiç Kimse Siyasi Rant Eldetmeye Kalkışmasın

       

        Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk;Hiç kimse Ak Parti teşkilatları üzerinden siyasi rant elde edemez etmesinde izin vermeyiz dedi. Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk;Bugün Akşam saatlerinde CHP Gençlik kollarına yapılan saldırı ile ilgili bir açıklama yaparak CHP İl Başkanı ve Ali Abbas Ertürk’ün iddialarına cevap verdi. Aktürk yaptığı açıklamada;Bugün Akşam saatlerinde CHP Gençlik kollarına yapılan saldırı AK parti Gençlik kolları teşkilatı tarafından yapıldığı iddiasıyla Ali Abbas Ertürk’ün yaptığı açıklamada belirtilen kişilerin Gençlik kolları teşkilatımızla herhangi bir alakası yoktur,ayrıca kişilerin partimize üyeliğide yoktur dedi. Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk açıklamasının devamında;Siyasi rant amacıyla aslını araştırmadan meclis kürsüsünde boş kovan fırlatan ittifak ortaklarından aldığı taktik ile Ak parti gençliğine çakal-hapçı vs benzetmelerinde bulunmak da ayrıca izansızlıktır diyerek CHP İl Başakanı ve Milletvekili A.Adayına sert sözlerle cevap verdi.Başkan Aktürk sözlerine;Devletimiz Polisiyle,Adli yargı mensuplarıyla olayı ortaya çıkaracaktır.Saldırı yaptığı iddia edilen kişiler ise Emniyet birimlerimiz tarafından gözaltına alınmış ve gerekli işlemler yapılmak üzere emniyet amirliğine gönderilmiştir.
Bu tarz hareketleri de Hiçbir zaman tasvip etmediğimiz ve tenezzül etmeyeceğimizi de halkımızın bildiği kadar enaz Ali Abbas Ertürk ve CHP teşkilatıda bilir.
Ayrıca yaşanan bu hadisede darp edilen CHP gençlik kollarına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve bu olayı gerçekleştirenleri de kınıyoruz. Olayın takipçisi olarak hakkın ve adaletin yerine gelmesi konusunda da üzerimize düşeni yapacağız açıklamasında bulundu.Haber; Avni Kuru