Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı Türkiye’nin Bekasıdır

MHP Milletvekili Aday Adayı

MHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Himmet Karadal “Her şeyden önce Türkiye diyoruz Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değil, Türkiye’nin bekasıdır” dedi.

MHP İl Teşkilat binasında gerçekleştirilen MHP Milletvekilliği aday adaylığıtanıtm programında, Aday Adayı Prof. Dr. Himmet Karadal konuşma yaptı.

“Partimiz hep birlikte sloganına uygun olarak bir program yapmışkendilerine ziyadesiyle teşekkür ederiz”diyerek sözlerine başlayan MHP Aday Adayı Karadal, “Biz de her daim devletimizin ve teşkilatımızın hizmetinde ve emrindeyiz” dedi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Karadal 6 şubat depremine değinerek, “Öncelikle deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımızaAllah rahmet eylesin ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz dileklerinde bulundu.Karadal;“Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi sahip olduğu elli dört yıllık tarihsel ve kurumsal birikimive bilge lideriyle ülkemizin birliğinin ve geleceğinin teminatıdır. Türkiye’mizi yeni yüzyıla şüphesiz Milliyetçi Hareket Partisi kadroları taşıyacaktırbilge liderimiz Doktor Devlet Bahçeli parti çıkarlarının değil, Türkiye’nin çıkarlarının esas olduğunu belirtmektedir” ifadesini kullandı.

“Her şeyden önce Türkiye diyoruz Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değil, Türkiye’nin bekasıdır” diyerek Cumhur İttifakına atıfta bulunan MHP Aday Adayı Karadal sözlerini kendi eğitim ve siyasi kariyerini tanıtarak sözlerine son verdi.

Haber Avni Kuru