Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizmetkârınız Olacağım

Aksaray’ın sevilen genç İş

Aksaray’ın sevilen genç İş insanı ve ASKON Başkanı Hasan Dağ Ak Parti Milletvekilliği Aday Adaylığını miting havasında yüzlerce kişinin katılımı ile Ak Parti İl Binası önünde yağmur altında açıkladı.
Aday Adaylığı açıklama programına; Belde Belediye başkanları, STK başkanları, sevenleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yağmur altında yüzlerce kişi Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hasan Dağ’ın adaylık açıklama programına katılarak gençliğin ve geleceğin adayı Hasan Dağ diyerek sloganlar attı.
Ak Parti Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ Adayadaylığı açıklamasınabaşlamadan önce Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlere değinerek ülkemiz bir afetle karşı karşıya kaldı. 06 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum diyerek bizde şehrimizde depremzede kardeşlerimizi ağırlıyoruz. İnşallah onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı da Aksaray halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda İstiklal Marşımızın kabulünün tarihi 12 Mart 1921’de İstiklal Marşımız Türkiye Büyük Millet Meclisimizde kabul edildi. Bu vesile ile şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle yad ediyoruz dedi.
Ak Parti Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ; Bugün buraya memleketimize Aksaray’a hizmet etmek için Ak Partimizden Milletvekili Aday Adaylığımız için toplandık. Bugün buraya Aksaray’ımızın hizmet inşasına bir tuğla olmak için toplandık. Bugün buraya Aksaray’ımızın hizmet değirmenine bir damla su olmak için toplandık. Bugün buraya Cumhurbaşkanımız Ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’a yoldaş olmak için toplandık. Şehrimize dair söyleyecek söz harcayacak emeğimiz için toplandık ve her şeyden önemlisi sizlere Aksaraylı hemşerilerime hizmetkâr olmak için toplandık diye konuşan Ak Parti Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ sözlerine; Ak Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar bir hizmet kervanı yürütmüştür. Türkiye’mizi krizlerden ve karanlıklardan çıkartarak aydınlık bir Türkiye’ye kavuşturmuştur. Huzura kavuşturmuştur, refaha kavuşturmuştur. İnşallah şehrimizi ve ülkemizi Ak Belediyecilikler ile kavuşturarak gönül ve hizmet belediyeciliği nedir. Türkiye’ye ve dünyaya göstermiştir. Merkezi hükümetin imkân ve hizmetlerini gerek sağlıkta, gerek ulaşımda, gerek milli savunmada gerek sosyal devlet anlayışında sizlerin milletimizin ayaklarına sermiştir. Bizlerde bu hizmetlerin devam etmesi için var gücümüzle her zamankinden daha çok Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacak ve bu hizmetlerin devamını sağlayacağız Allah’ın izni ile Ülkemizi dünyada oyun kurucu, oyun bozucu, sulhun ve barışın merkezi konumuna getiren Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum dedi.
Ak Parti Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ konuşmasının devamında; Ülkemizin kanayan yarası 85 yıl sonra Cumhurbaşkanımızın dirayeti sayesinde Ayasofya açılmıştır. Hatırlayın 85 yıl boyunca bu millet Ayasofya hasretini zincirler kırılacak Ayasofya açılacak nidaları ile belirtmişti. Elhamdülillah zincirler kırıldı Ayasofya açıldı. Değerli hemşerilerim savunma sanayinde yerlilik oranlarını %80’lere ulaştıran bir Türkiye var artık. Hakkını, hukukunu karşısında kim olursa olsun savunan ve savunabilen bir Türkiye var artık. Yerli araçlarını yapan ihalarını, sihalarını üreten, doğalgaz rezervlerini çıkartan, petrolünü çıkartan bir Türkiye var artık. Karabağ’da, Libya’da, Mavi vatanda güçlü bir Türkiye var artık. İnşallah bizlere düşense tüm bu hizmetlerin devamı etmesi için, sekteye uğramaması için mazlumun boynunu bükmemek zalimi sevindirmemek için Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız diyerek vatandaşlardan söz aldı. Aksaray’ımızda Türkiye’miz gibi her geçen gün büyüyor diyerek sözlerine devam eden Hasan Dağ; Sanayisi gelişiyor, İstihdamı ile gelişiyor. Turizmi ile gelişiyor, İhracatı ile gelişiyor, şehrimiz adeta şaha kalkmaya hazırlanıyor. Bizlerde bu şaha kalkışı hızlandırmak için daha da etkin kılmak için gençliğimizin enerjisi ile şehrimizin enerjisini birleştirerek memleketimizi daha ileriye taşımak için bu kutlu yola sizlerle beraber çıkıyorum. Şehrimizin eksik kalan hizmetlerini tamamlamak için, beklentileri acilen karşılamak için yola çıkıyorum. Dert dinleyen, sorun çözen istişare eden ortak aklı uygulayan bir vekil olmak için yola çıkıyorum. Ayşe teyzenin torunu, Ali amcanın yeğeni kısacası milletin evladı bir vekil olmak için yola çıkıyorum. Her şeyden önemlisi size Aksaray’ımıza hizmetkâr olmak için yola çıkıyorum ifadelerine yer verdi.
Muhalefetten size fayda yok diyen Ak Parti Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ; İcraat yok, hizmet yok yine ne varsa Ak Partide ne varsa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da var diyorum. Aksaray’ımızda 85 bin genç seçmen var bu gençlerin oyu bize yakışır diyorum.27 yaşında dertlerini dinleyen, onları bilen onlarla irtibat kurabilen bu kardeşlerine yakışır diyorum. Her zor durumda onların yanında olan dertlerine çare bulan KYK borçlarını silen, KYK burslarını iki katına çıkaran gençlere yetki vermek ustalığın şiarındandır diyerek seçilme yeterliliğini önce 30’dan 25 daha sonra 25’ten 18’e indiren gençlerin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır diyorum. Baş tacı yaşlılarımızın, özel hassasiyet gösterdiğimiz engellilerimizin her zor zamanda yanlarına koştuğumuz esnafımızın teri toprak kokan çiftçimizin EYT müjdesi verdiğimiz vatandaşımızın 3600 ek gösterge verdiğimiz memurumuzun, gençlerimizin kadınlarımızın, garibin, kurbanın, öksüzün oyu bize yakışır. Tayyip Erdoğan’a yakışır diyorum diye sözlerine devam eden Milletvekili A. Adayı Hasan Dağ buradan sizlere, Cumhurbaşkanımıza söz veriyorum Allah’ın izni ile seçimlerde bakmadık göz, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacak ve zaferi yaşayacağız Allah’ın izni ile diyerek konuşmasına son verdi.
Konuşmasının ardından Aday Adaylığı programına katılan vatandaşlara ve sevenleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Haber: Yaşar Karatay