Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Türkiye’ye Açılan Yüzü Olacağım

Aksaray Ak Parti Aday

Aksaray Ak Parti Aday Adayı Sinan Özkan Aksaray’da yerel bir televizyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Aksaray Ak Parti Aday Adayı Sinan Özkan yaptığı açıklamada; “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
6’lı masayla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Özkan; “ Cumhur İttifakı sadece seçimler için değil Türkiye’nin bekası için kurulan bir ittifaktır. Millet İttifakı ise sadece seçim için kurulmuş bir ittifak. Onların tek amacı Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkenin başından nasıl götürürüz diye düşünüyorlar. Yani ortada Erdoğan düşmanlığından başka bir şey yok. İnsanlar Cumhurbaşkanı adayını merak ederken yıpranacak diye açıklamadılar. Recep Tayyip Erdoğan 20 yıldır iktidarda yıpranmamış, sizin adayınız mı yıpranacak? Açıkladıkları aday da bize karşı 10 tane seçim kaybetmiş biri” dedi.
Tarım, hayvancılık ve turizmle ilgili ne yapacağı sorusunu yanıtlayan Özkan; Aksaray, Kapadokya’nın giriş kapısı değil, Kapadokya’nın kendisidir. Bence Aksaray öncelikle tarım, hayvancılık ve turizm kenti değil. Bence öncelikle sanayi kentidir. Ben istişare heyeti kurdum. İnşallah vekil olursam bu heyetten, sivil toplum örgütlerinden ve üniversiteden bu konuda yardım alacağım. Tüm Türkiye’de ve Aksaray’da kullanılmayan tarım arazisi kalmayacak. Aksaray’da tarımla sanayiyi entegre etmeye çalışacağız. Tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek amacıyla. Bu çok önemli. Hayvancılıkla ilgili de Ortaköy’deki süt fabrikaları Karadeniz’iz süt ihtiyacını tek başına karşılıyor. Burada çok fabrika var ama yerelde kalmışız. Biz bunu siyasiler olarak AR-GE çalışmalarıyla bunları markalaştıracağız. Ulusal marka haline getireceğiz. Benim amacım şu Aksaray’ı Türkiye’ye açan bir milletvekili olmak istiyorum” diye konuştu.
Ortaköy yoluyla ilgili de konuşan Özkan; Ortaköy benim doğduğum yer. Yılda en az 50 defa gidiyorumdur. Malumunuz Ortaköy yolu başladı ve hızlı bir şekilde ilerliyordu. Sonra maalesef şirket iflas etti. Bu proje yeni bir firmaya verildi. İnşallah çalışmalar Nisan’da başlayacak. Ben hemşerilerime söz veriyorum ben bunun takipçisi olacağım.
Organize sanayi bölgesinden TOKİ bölgesine kadar yapılacak olan raylı sistemle ilgili açıklamalar yapan Özkan; Bu belediye’nin tek başına yapabileceği bir şey değil. Bizim öncelikli amacımız Aksaray’a hizmet etmektir. Bu yolda ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Raylı sistem gerçekten çok güzel bir şey inşallah ben başaracağımızı düşünüyorum diyerek sözlerini noktaladı.
Haber: Yaşar Karatay