Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ali Genç

TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ

..

aynı kelimeler gündeme düşüyor. Benim anlamadığım yavatandaş mesajı okunaklı yazmıyor. Yada okuyan, okumakta bir sıkıntı yaşıyor,bilinmiyor!. Yada vatandaş artık ne istediğini gayet iyi biliyor. Arada birbağlantı sorunu var ama bu sorun kimden kaynaklanıyor belirsiz, vatandaştanolmadığı kesin aşikar ancak bir türlü mesaj yerine ulaşmıyor.

Yukarıda ses var, görüntü var. Altta seste yok,görüntüde! Bir kablu kopukluğu var ama. Nerede… Belirsiz.. Belki siyasetinhalktan kopma noktasına geldiği için olabilir mi? Vatandaşın bir yıllık emeğialın teri bir yangınla yada bir afetle yok oluyor kimse yok, Unutulmamalıdırhangi siyasi parti olursa olsun demokrasi adı altında mutlak vatandaşınkapısını çalacaktır. Ama vatandaş artık eskisi gibi değil bilinçli zor günündeolanla iyi günde yanında olanı gayet iyi bilmektedir. Artık ben yaptım oldudüşüncesi maalesef rağbet görmüyor. Halkın iradesi karşısında hiç bir güç yok,bu gayet açık ve net bir mesaj… Hangi siyasi parti olursa olsun milletinüzerinde üst akıl ve güç olamaz, olmamalıdır da.

Aksaray bilindiği üzere son günlerde doğal afet olmaküzere gerek yağmurdan gerekse mahsul yangınlarına tanık olmakta zarar 30milyonu bulmakta esnaf durgun, çiftçi zararı karşısında bir umut içinde peki neolacak hep beklenti içinde mi kalacak bu insanlar işte asıl mesele bu bence,iyi günde herkes iyi olur. Önemli olan kötü gün dostu olmak. Benimkisi belkibir kaç sorundan oluşan konular bugün için, anlatmak istediğim. Ancak, Tarladaizi olmayanın, HARMANDA yüzü olmaz atasözünü vatandaş çok iyi öğrenmiş durumda,kim ki bunu görür elbet harmanda da yüzü olur, sofrada da… Kalınsağlıcakla… Her Yenigün’ün sizlere bir umut olması dileğiyle…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER