Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU MİLLET AZİZ BİR MİLLETTİR

Bu haberin fotoğrafı yok

Tarihimiz de ilkkez kendimizin savaş uçakları Türkiye’ye karşı kullanıldı. 15 Temmuz Türk halkın milli iradenin direnişi halk olma birlik olma gayesi birkez daha tarihe altın harflerle geçtiği bir gündür.
Hepimizin o gün yaşadıkları kelimelerle anlatılmayacak, tarihe altın harflerle geçen bir gün, ailesinden helallıkalarak  meydanlara çıkan milyonlarca insanın şehit olma gayesi ile yola çıkması bu vatanın insanlarının milli iradeye vatanına sahip çıkmasının günüdür.
Bu millet o kadar büyük millet ki tankın, topun silahın önüne canı siper ederek  darbe girişimini engellemesi başka hiçbir millete özgü bir davranış değildir. Asil Türk milleti bu davranışla  kendini Tüm dünyaya ispat etmiştir.
15 Temmuz da dikkatleri çeken en büyük kavram bence  baş örtülü, baş örtüsüz  partili, partisiz hangi görüş ve  düşüncede olursa olsun vatan aşkı ile meydanları doldurmasıdır.
Hepimizin çocukları o gün ne  oluyor baba anne demiştir. Hain Terör saldırısı karşısında  bu aziz milletimin  fertleri ailesini  can güvenliğini hiçe sayarak sokaklara inmiş 27 gün boyunca bu milletin fertleri bir asker gibi meydanlarda nöbet tutmuştur.

Millet iradesine suikastta bulunan bu kalkışmanın hiçbir açıklaması tarih boyunca anlatılamaz bir kara lekedir.
"Bu kalkışmanın Ülkemiz üzerinde yürütülen büyük bir operasyonun parçası olduğu görülmüştür. Bu yüzden bu durum, devlet ve millet olarak her daim teyakkuz halinde olmamızı gerekli kılıyor. Millet olarak bu ihanet kalkışmasına ve eşkıyalığa karşı kendilerini siper eden bu Aziz Milletin evladı olmanın gururunu taşıyoruz. Milletimiz meydanlarda sürdürdüğü demokrasi nöbetleri ile Vatanına, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak bütün dünyaya asil direncini göstermiştir.
Darbeci  terörzihniyetin hain kalkışmasına kontra darbe yaparak karşılık vermiştir. Şanlı tarihimizin hiçbir döneminde müstemlekeci güç odaklarına boyun eğmeyerek, İstiklâl mücadelesi veren Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi büyük bir onur mücadelesi vermiştir.Milletimiz sağ olsun! Aziz Vatanımız ve Şanlı Bayrağımız var olsun!"
"Askeri darbeleri gördü bu ülke.Terör örgütlerinin hain saldırılarını. Fakat devlette konuşlanmış bir terör örgütünün askeri darbeye yeltenmesi ile ilk defa  tarihte 15 Temmuzda karşılaştı.

"Türkiye’nin 2013’ten itibaren yaşadıklarının kanlı finalidir 15 Temmuz ve bütün bu süreç bize hem FETÖ’ terör örgütünü hem de onun küresel-yerel ittifaklarını anlatır. Ve bu anlamda, Türkiye’de 15 Temmuz süreci, Mısır’da hatta Brezilya’da olanlardan ayrı değildir. Tabii Ortadoğu’da olanlardan, DEAŞ ve PKK teröründen de ayrı değildir."
"Türkiye 15 Temmuz gecesi direkten döndü… Allah Türkiye'yi korudu. On binlerin, yüzbinlerin, milyonların  tankların, silahların, darbeci birliklerin üzerine yürüyeceğini hesaplamayan FETÖ-Terör örgütü mensuplarının  bu milletin özgür iradesi dışında kısaca milli iradesi dışında  hiçbir şeyin yapılmayacağının kanıtıdır.
"Bu toplumun itaat kültürü ile tarihi sukunetini, kendi oluş hikayesini yeniden değerlendirmekte yarar var. Anadolu'nun her köşesinde meydanlara dökülenlerin sergilediği tavır öfkeden çok ülkesiyle kurduğu aidiyetin yansımasıdır. Bu durumu siyasi tercihler, tartışmalardan, iktidar uygulamalarından bağımsız yeni bir oluşumun millet olmanın  tezahürü olarak okunmalı.Bu millete bir daha  bu kara günler yaşatmasın dileği ile 15 Temmuzda şehit ve gazi  olan insanlarımızdan Allah razı olsun diyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet  mekanları cennet olsun.    Hepinizi  saygı ve hürmetle selamlıyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kamuda Görev Almak İsteyenler İçin
Sıradaki Haber Kamu Personeli Alım İlanları ne Yayımlandı: Başvuru Tarihlerini Kaçırmayın!