Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN MAHALLEMİZDE

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın aksaray’da ilk kez başlattığı ve uyguladığı“başkan mahallemizde” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 24. mahalle olarak bukez Çerdiğin mahallesindeydi. başkan yazgı, “başkan mahallemizde” ekibi ilekısa sürede 48 mahallenin yarısını tamamlamış oldu.

başkan yazgı, herzaman olduğu gibi sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayıp Çerdiğin  mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesigerekli talimatları verdi.

başkan yazgı’nıntalimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Çerdiğin mahallesinin dört biryanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıraasfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. rögar kapakları değiştirildi.kanalizasyon çalışması yapıldı. parklar ve oyun alanları bakıma alındı. trafikişaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi. belediyenin sosyalİşler müdürlüğü evleri, zabıta müdürlüğü ekipleri ise Çerdiğin mahallesindebulunan esnafları ziyaret etti. belediyeye ait bir çok birim elemanları günboyunca mahallede çalışma yaptı.

başkan yazgı, Çerdiğinmahallesi muhtarı İbrahim köse ve başkan yardımcıları, belediye meclisüyeleriyle birlikte Çerdiğin mahallesinde bulunan eğitim kurumlarından anakucağı anaokulu ve cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek çocuklarla bir arayageldi. Çocuklara daha iyi eğitim hizmeti verebilmeleri için öğretmenlerin istekve önerilerini dinleyip istişarelerde bulundu.

başkan yazgı,beraberinde meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla ile birlikte sağlıkkurumlarını ziyaret etti. başkan ve beraberindekiler ilk olarak  İl sağlıkmüdürlüğüne ziyarette bulunarak İl sağlık müdürü dr. cengizhan kılıçaslan ve personelleriylehasbihal etti.

daha sonra sırasıyla mesude perek sağlık ocağı, Özel başak Çocuk hastalıklar merkezi ve Özelmedişifa tıp merkezinde hastane yönetimiyle istişarelerde bulunarak, tedavigörmekte olan hastalara acil şifalar diledi.

başkan yazgı veberaberindekiler mepaş ve medaş elektrik dağıtım merkezine ziyarette bulunarakgörev yapan yetkililer ve vatandaşlarla hasbihal etti. başkan yazgı, medaşİşletme sorumlusu Şuheda yanar ve personellere misafirperverliklerinden dolayıteşekkür etti.

başkan yazgı, ziyaretlerkapsamında Çerdiğin mahallesinde faaliyet gösteren aksaray mimarlar odasını da ziyaretederek oda başkanı ve mimarlarla hasbihal etti.

başkan yazgı, Çerdiğinmahallesinde de bulunan hacı musa camiinde kılınan ikindi namazı sonrası camiicemaati ile bir araya gelerek, istek ve önerilerini dinledi. ardından da ev ziyaretlerigerçekleştirdi. başkan yazgı,  ilk olarak sosyal yardım İşleri müdürlüğününhuzurlu yaşam aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı ayşesaraçoğlu’nu evinde ziyaret ederek bol bol hayır dualarını aldı.

başkan, ev ziyaretlerikapsamında Çerdiğin mahallesinde ikamet eden osman ay amcayı ve ailesiniziyaret etti. hayır, dualarını aldı. başkan, ziyaretler kapsamında mahallemuhtarı İbrahim köse’yi de ziyaret ederek mahalle hakkında istişarelerdebulundu.

mahalle muhtarıİbrahim köse  başkan yazgı’nın Çerdiğin mahallesineçok önemli hizmetler yaptığını belirterek, mahallenin ve vatandaşlarınsorunlarını yerinde çözüme kavuşturduğu için başkan yazgı ve ekibine tümmahalle sakinleri adına teşekkür etti.

başkan yazgı ve beraberindekilerson olarak Çerdiğin mahallesinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarıziyaret ederek, istek ve önerilerini dinledi.

“başkan mahallemizde”ekibi ile 24. mahalle olarak Çerdiğin’de gün boyu halkla ve esnaflarla iç içeolan başkan yazgı “programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte Çerdiğinmahallemizi karış karış dolaşıp, halkımızla kucaklaştık. bizi evlerinde ve işyerlerinde misafir eden mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören ilçesinde çocukların spor
Sıradaki Haber Ağaçören’de futsal coşkusu: Çocuklar sporla buluşuyor!