Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DESTAN YAZDIK

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 15 temmuz’untürkiye’nin dönüm noktası olduğunu belirterek, milletimizin bu tarihte destanyazdığını söyledi.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 15 temmuz’un2. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi

 “bizler ülke olarak millet olarak hiçbir zaman 15temmuz’u unutmadık, unutmayacağız. milletimiz; o hain gecede cumhurbaşkanımızınve başkanımızın çağrılarına meydanlarda nöbet tutarak cevap verdi. darbegirişimine ve vesayete boyun eğmedi. bizler de demokrasinin perçinleştiği bugünü unutturmamak için çeşitli aksaray’ımızda çeşitli etkinliklergerçekleştireceğiz.  etkinlerde 15 temmuzruhunu canlı tutarak, o dik duruş ruhunu yeniden yaşatmayı hedefliyoruz”ifadelerini kullandı.

 15 temmuz pazar günü planlanan etkinliklerin içeriğihakkında bilgi aktaran başkan yazgı, “aksaray belediyesi olarak 15 temmuzpazar günü öğle namazından sonra 15 temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz içinulu camide mevlit okutulacak.ardında da yine ulu cami önünde mevlit yemeğiikram edilecek. akşam saat 19.00 da 15 temmuz adını verdiğimiz milli İrademeydanında  15 temmuz’u anlatan fotoğrafsergisi açarak vatandaşlarımızın 15 temmuz ruhunu canlı tutmalarına öncülük edeceğiz.darbelere karşı milletimizin her daim dik durduğunu göstereceğiz ki; hiçbir güçbırakın darbe yapmayı, darbe düşüncesini akıllarına bile getiremesin.

 yine meydanda akşam saat 20.00 de kur’an-ı kerim tilavetiokunacak. ardından da eşref ziya dinletisi yer alacaktır.

 sinevizyon gösterilerini ve 15 temmuz gecesi ile ilgilicanlı yayınla ilgili programları meydanımızda dev ekrana yansıtacağız.Ülkemizin ve tüm İslam coğrafyasının lideri başkanımız sayın recep tayyiperdoğan’ın açıklaması olursa canlı olarak yayınlanacak. saat 00.13 de şehrimizdekitüm camilerde salalar verilecek” dedi.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören ilçesinde çocukların spor
Sıradaki Haber Ağaçören’de futsal coşkusu: Çocuklar sporla buluşuyor!