Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SERDENGEÇTİ; “YAZGI’YA BİR ŞANS DAHA VERİLMELİ”

24 haziran seçimlerini ve

24 haziran seçimlerini ve seçim sonrası sürecideğerlendiren 26. dönem aksaray milletvekili mustafa serdengeçti, aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın hizmetlerini yakından takip ettiğinidile getirdi.

26. dönem milletvekili mustafa serdengeçti “benimaksaray’a ve aksaraylı hemşerime karşı sevgimin bir ölçüsü yok. milletvekilliğimakamı diğer makamlar gibi hizmet etme makamıdır. benim halkımla olan bağlarımgeçmişte de vardı, milletvekilliği döneminde de vardı. bundan sonra da bağlarımher zamankinden daha sıkı bir şekilde devam edecektir” diye konuştu.

“sevdamin İspata İhtİyaci yok”

  yaşantısının herdöneminde halk ile iç içe olduğunu da söyleyen serdengeçti “benim aksaray’a veaksaraylılara olan sevdamın bir ispata ihtiyacı yoktur. hekimlik dönemimdenbaşlayarak milletvekilliği dönemime ve şimdiye kadar hemşerilerime hiçbirkarşılık beklemeden hizmet ettim. milletvekilliği döneminde vatandaşımızıntaleplerine karşı belki daha etkin hizmet etme imkânı bulabiliyorsunuz. belkibu imkânımız elimde olmayabilir ama hemşerilerimize imkânlarım çerçevesindehizmetlerime devam edeceğim.  halktankopmam mümkün değil. Ömrümün sonuna kadar nerde ne olursam, ama az ama çokhemşerilerime yardım etmeye devam edeceğim” dedi.

“sevdami anlatmama gerek yok”

“siyasete başladığın gibi bitirmek kardır diyedüşünüyorum” diyen serdengeçti, “siyaset yıpratıcı da bir süreçtir.yıpranmadan, kirlenmeden, insanların çok değişti sözlerine maruz kalmadan,seçildiğim günden buyana 2.5 yılın sonunda elimden geldiğince hemşerilerimize hizmet etmeye çalıştım. bir çokkonuda  bir çok hemşerimize yardımcıolarak güzel bir süreçte siyaseti bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerinikullandı. serdengeçti “benim siyasetten artık bir talebim olmaz. davasına gönülverdiğim partimin ve liderimin her zaman yanında yöresinde ve içinde olurum.hani güzel bir söz vardır ‘görev istenmez verilir’ bu düşüncedeyim İnsanıyaşat ki devlet yaşasın inancıyla kalpten bağlı olduğum aksaray ve aksaraylılarımızınher zaman yanında olacağım” şeklinde konuştu.

“yazgi’ya bİr Şans daha verİlmelİ”

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı çokbaşarılı bulduğunu da söyleyen serdengeçti “her fırsatta dile getirmişimdir.seçildiği günden bugüne kadar belediye başkanımız haluk Şahin yazgıvatandaşlarımıza söz verdiği bir çok projeyi hayata geçirdi. kalan projeleri vehizmetleri için de bir dönem daha fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum”yorumunda bulundu. serdengeçti “haluk başkan seçildiği günden bu yana bir çokseçim  geçirmesine rağmen işlerinibaşarıyla sonuçlandırdı ve çalışmaya da devam ediyor. kendisi gerçekten ilimizehizmet eden özverili ve ilimiz kamuoyunun taktirini kazanan bir başkandır.kendisinin ilimize yapacak çok güzel projeleri var. bu projelerini tamamlamasıiçin ben can-ı gönülden ona bir dönem daha fırsat verilmesini çok istiyor vetemenni ediyorum” diyerek son günlerde ilimizde kendisi hakkında ortaya atılanaksaray belediye başkan adaylığını düşünüyor dedikodularına da “cevap vermişolayım”  dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı,
Sıradaki Haber AK Parti Aksaray’da 8. Olağan İlçe Kongreleri için hazırlıklar tamamlandı!