Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TEŞEKKÜR MESAJI

akbulut; “yeni yönetim ve

akbulut; “yeni yönetim ve güçlü türkiye’ye merhaba,  güzel şehrimiz ve aksaraylı hemşerilerimizeteşekkürler” dedi.

Ülkü ocakları aksaray İl başkanı ali akbulut yapmışolduğu açıklamasında; “liderimiz , genel başkanımız , sn. devlet bahçelibeyefendinin, 17.04.2018 günü parti grup toplantısında “ülkemizin içerisindebulunmuş olduğu durumun 3 kasım 2019 seçimlerine kadar daha zorlaşacağını”söylemesi üzerine erken seçim yapılması teklifinde bulunmuş ve hükümettarafından 24 haziran gününe alınan seçim kararıyla birlikte ülkemiz büyük birkatılım oranıyla sandıkta oyunu vermiş ve tercihini cumhur İttİfakindan  yana kullanarak ülkemizi yeni bir yönetimbiçimiyle tanıştırıp, milli bir yönetime teslim etmiştir.

mhp , tüm il ve ilçe örgütleri ile birlikte yenilenmiş vegüçlü kadrolarıyla, halkın gönlünde olan ve teveccühünü kazanan adayları ilebirlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girmiştir. aksaray Ülkü ocaklarıve mhp aksaray il teşkilatları tam kadro şekilde ramazan ayını yoğun çalışmalarile geçirerek önce ramazan bayramına sonra ülkemizi demokrasi bayramınaulaştırmıştır.

alnımızın akıyla atlattığımız 24 haziran seçimi ve süreciboyunca;

bu süreçte gece gündüz zaman ve mekan mevhumu olmaksızıngittiğimiz ilçe, belde, kasaba ve köylerimizde halkımızın yoğun ilgi veteveccühüyle karşılaştık. gerek il merkezinde ki vatandaşlarımız, esnaflarımızgerekse çevre köylerimizde küçüğünden büyüğüne hepsi bizlere kucaklarını açıp oyüce gönüller’ine aldılar, bizleri misafir ettiler.

Çalışmalara başlarken “ sıkılmadık el, gidilmedik köykasaba kalmayacak “ dedik ve böylede yaptık. biz halkımıza bu sevgi,inanç veaşkla ilerlerken hemşehrilerimiz de bizim emeklerimizi karşılıksız bırakmayarakaksaray’ımıza 1 milletvekili ile bize temsil yetkisini verdiler.

bu süreçte yerelde ve genelde hem fiziki, hem medyaüzerinden hemde ve özellikle anket şirketleri üzerinden partimizi yıpratmak,hareketimizi zaafa uğratmak, azmimizi kırmak isteyen , memleket ve devletdüşmanı büyük bir guruhla karşı karşıya kaldık ve yine alnımızın akıyla herplatformda mücadelemizi vererek ahmakları sevindirmedik. deyim yerindeyseanketleri eze eze, hain bloğunu yene yene ve çok şükür ki 24 haziran akşamısandıkları patlatarak partimiz, ittifakımız, ülkemiz ve milletimiz adına güzelbir sonuca ulaştık.

bu yüzden yüce allah’a ne kadar şükretsek , milletimizesağduyusu ve yüce gönlünden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

artık meydanlarda, sahadayız. Önümüzdeki yerel seçimleretüm gücümüz ve kuvvetimizle katkı sağlamaya , başarıya ulaşmaya hazırız. Ülke genelinde sağladığımız bu başarımızı busefer arttırarak yerelde daha yüksek oranlarda başarılara imza atıp ilbelediyelerimiz, ilçe ve beldelerimizi alarak halkımızı hizmet için mhp iletanışmasına köprü olacak, oy vermesi için son güne kadar mücadele edeceğiz.

yaşadığımız bu yoğun seçim çalışmaları döneminde bilerekveya bilmeyerek gönlünü kırdığımız hemşehrilerimiz ve dava arkadaşlarımızdanhelallik isteriz.

bizleri koşulsuz ve şartsız olarak milletvekili adayadaylığı döneminden son seçim gününe kadar var gücüyle, yüreğiyle destekleyenbütün partili partisiz aksaraylı hemşehrilerimize teşekkürü bir borç , bizeverdikleri oylarını emanetimiz olarak biliriz.

yeni yönetim şekli, milli hükümet ve milli politikalarile yürümeye ve büyümeye devam edeceğiz.

hayırlı uğurlu olsun türkiyem,

hayırlı uğurlu olsun, teŞekkÜrler aksaray” dedi.

 

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!