Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MUHTARLAR CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

mhp aksaray milletvekili adayları

mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, seferalkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli ile İl başkanı mustafa Çölkesen, İlçeteşkilat başkanları, İl kadın kolları başkanı nermin fidan ve İl ocak başkanıali akbulut, 24 haziran seçimlerine sayılı gün kala abaylar tesislerindemuhtarlarla bir araya geldiler. mhp adayları pazar günü yapılacak seçimlerdemuhtarlardan cumhur ittifakını ve recep tayyip erdoğan’ı desteklemeleriniistediler. 

24 haziran seçimlerine üç gün kala milliyetçi hareketpartisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur vefatih Önemli abaylar tesislerinde, aksaray merkez ilçe ve diğer ortaköy,güzelyurt, ağaçören, gülağaç, sarıyahşi, eskil ve sultanhanı’ya bağlı köy vekasaba ile merkeze bağlı muhtarlarla bir araya gelerek cumhur ittifakı’na vemhp’ye destek istediler.  24 haziran’dayapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde recep tayyip erdoğan’ı, 27. dönemmilletvekilliği seçimlerinde cumhur ittifakını ve mhp’yi desteklemeleriniisteyen mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysunhızlı okur ve fatih Önemli , “bu seçim çok önemli bir seçimdir.cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin uygulanacağı bir seçimdir. ak parti ilebirlikte cumhur ittifakında aynı çatı altında seçimlere hazırlandık.seçimlerden önce genel başkanımız devlet bahçeli cumhurbaşkanı adayı olarakrecep tayyip erdoğan’ı aday göstermiş, mhp teşkilatları olarak recep tayyiperdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceğiz. ayrıca cumhurittifakında milliyetçi hareket partisi’nin de 24 haziran seçimlerinde rekor biroyla türkiye büyük millet meclisi’nde rekor milletvekili sayısı ile temsiledileceğini inanıyoruz. bu seçimler muhtarlarımızın da cumhur ittifakı vemilliyetçi hareket partisi’ne olan desteklerini bekliyoruz” dediler.

İŞÇİlerden mhp’ye destek

 24 haziranseçimleri öncesinde 24 saatin büyük bir bölümünü seçim çalışmaları içerisindegeçiren milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, seferalkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli, geçtiğimiz günde türk metal sensendikası ile birlikte mercedes benz fabrikasında çalışan işçilerle bir arayagelerek onların hem bayramlarını kutladılar, hem de 24 haziran seçimlerindedestek istediler.

destek sandiĞa da yansiyacak

milliyetçi hareket partisi milletvekili adayları ramazankaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli, büyük bir birlik veberaberlik içerisinde 24 haziran seçimlerine hazırlanıyorlar. mhp milletvekiliadayları halkın seçim çalışmalarında kendilerine ve partilerine göstermişolduğu ilgiden ve destekten dolayı da oldukça memnunlar. bu destek ve ilginin24 haziran pazar günü sandığa da yansıyacağını inandıklarını belirtiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”