Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’DEN HASTA ZİYARETİ

chp İl başkan yardımcısı

chp İl başkan yardımcısı dr.yalçın dutkun, merkez İlçe başkanyardımcısı mahmut zafer aydın, milletvekili adayları ali abbas ertürk, ramazanfidan ve pelinsu yıldırım hastanede yatan hastaları ve hasta yakınlarınıziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, bayramlarını kutladılar.

milletvekili adayı ali abbas ertürk hastalarla ve yakınlarıile yaptığı görüşmelerde “ sağlığa eşit erişim projemizkapsamında sağlık hizmetlerinin tamamı ücretsiz olacak, sağlık hizmetlerindekatılım payı ve ilave ücretler kaldırılacak. sigorta prim ödemesi sağlıkhizmetlerine erişim için ön koşul olmaktan çıkartılacak.

hastaolan yurttaşların sağlık kurumlarına erişim için kullanacakları toplu taşımahizmetleri ücretsiz olacak.

bütündoğumlar her yerde ücretsiz ve sağlık personeli yardımıyla gerçekleştirilecek,ayrıca doğumlarda alınan tüm fark ücretleri kaldırılacak.

İsteyenherkese aile planlaması hizmetleri ücretsiz sunulacak.

engelliyurttaşların hastanelere servis araçları ile randevulu olarak ulaşımısağlanacak, bütün hastanelerde engelli karşılama birimlerinin oluşturulacak,işitme engelliler için tercüman bulundurulacak ve engelliler için evde fizik tedaviolanağı sağlanacak. “  dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milliyetçi Hareket Partisi, engelli bireylerin
Sıradaki Haber MHP’den engellilere destek: “Engelsiz Bakış” Fotoğraf Yarışması başlıyor!