Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’DE BAYRAM COŞKUSU

ramazan bayramı bayramlaşmasında, yoğun

ramazan bayramı bayramlaşmasında, yoğun ilden dolayıparti binasına sığmayan mhp aksaray teşkilatı bayramlaşma programı 15 temmuzmilli İrade meydanında yapmıştı. bayram’da eskil ilçesinde halkla bayramlaşmayagiden mhp aksaray milletvekili adayları eskil’de de meydanda halklabayramlaştılar. 

24 haziran seçimlerine beş gün kala milliyetçihareket partisine ilgi, sevgi ve destek artarak devam ediyor. milliyetçihakaret partisi milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlıokur ve fatih Önemli mhp’ye gösterilen ve verilen destekten dolayı oldukçamemnunlar.

24 haziranseçimlerinin mhp’nin seçimi olacağını söyleyen mhp aksaray milletvekiliadayları, 15 temmuz hain darbe de halkımızla birlikte mhp teşkilatları nasılvatanı için tek yürek, tek ses oldu ise 24 haziran seçimlerinde halkımızda budefa mhp ve cumhur ittifakı altında tek yürek tek ses olacaklar. bunu seçimçalışmalarımızda çok iyi görüyoruz. halkımızın partimize olan ilgisi, sevgisiartarak devam ediyor. mhp 24 haziran seçimlerinde halkımıza verdiği seçimvaatleri ile de en gözde partidir. halkımızın beklediği istediği vaatleri mhpgenel başkanımız devlet bahçeli seçim beyannamesinde vermiştir. halkımız 24haziran seçimlerinin ardından 25 haziran’da mhp iktidarında halkımıza verdiği seçimbeyannamelerinin bir bölümü hakkında açıklamada bulundular.

kredİ ve kredİ karti borÇlari
mhp’nin seçim beyannamesinde ekonomiden sağlığa, eğitimden af konusuna kadarvaatlerde bulunuluyor.beyannamede, emeklilikte yaşa takılanlarınmağduriyetlerinin giderilmesi, vatandaşın kredi ve kredi kartı borcununyapılandırılması ve kader mahkumlarına af gelecek.

sinavsiz Ünİversİte
eğitim alanında da sınava ihtiyaç kalmayacak bir sistem hedefi çerçevesindesınavsız üniversite ile sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı vaadi yer alıyor.

beyannamede, ekonomide ihtiyaç duyulan yapısalreformların hızla hayata geçirileceği ve bu kapsamda vergi kanunlarının dasadeleştirileceği vaadinde de bulunuluyor.

“Önce Ülkem, vatanim sonra partİm dİyoruz”
Önce ülkem, vatanım sonra partim diyoruz. gönülleri kazanma mücadelemizdensapma göstermeyeceğiz. garibanın eli, mağdurun yumruğu olacağız. mhp’yi tbmm’deçok daha güçlü, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız. bu anlattığım tablokarşısında yenikapı ruhu gerçekleşmiştir. kriz ve kaosta serin ve hızlıkararlar almak gerekiyordu. sistemin tıkanmaması, aktif ve faal halde kararalması şarttı. elimizi taşın altına koyduk, yeni
bir hükümetmimarisi ile yargının daha bağımsız, meclis’in daha güçlü olmasını düşündük.”

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milliyetçi Hareket Partisi, engelli bireylerin
Sıradaki Haber MHP’den engellilere destek: “Engelsiz Bakış” Fotoğraf Yarışması başlıyor!