Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 HİLALİN 3 BÜYÜK PROJESİ

1- aksaray Şehİr hastanesİ

1- aksaray Şehİr hastanesİ

2-aksaray’a askerİ acemİ bİrlİĞİnİn kurulmasi

3- aksaray’a 100 metrelİk Çevre yolu aÇilmasi

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl başkanımustafa Çölkesen, milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlıokur ve fatih Önemli yaptıkları basın toplantısı ile 24 haziran seçimleriöncesinde mhp’nin aksaray’da yapmayı planladığı projeleri anlattılar.

mhp aksaray milletvekili adaylarının proje tanıtımtoplantısında öne çıkan 3 önemli proje, 3 hilalin 3 projesi olarak öne çıktı.bu projeler, aksaray2a şehir hastanesinin yapılması, askeri acemi birliğininaksaray’da kurulması ve aksaray’a 100 metre genişliğinde çevre yolunun açılmasıolarak belirlendi.

“mhp ile aksaray’ın çehresi değişecek” sloganlı ile yolaçıktıklarını belirten mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, seferalkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli aksaray için yapılmasınıprojelendirdikleri diğer projeleri şu şekilde sıraladılar.

aksaray Şehİr hastanesİne kavuŞacak

aksaray devlet hastanesinin aksaray Üniversitesi eğitimve araştırma hastanesine dönüştürülmesi sebebi ile oluşan boşluğu tamamlamak veihtiyaçlara karşılık vermek için aksaray Şehir hastanesi’nin kurulmasınısağlayacağız.

askerİ acemİ er eĞİtİm bİrlİĞİ

aksaray’ın ticari hayatının canlanması adına acemibirliğinin kurulması için çalışacağız. acemi birliğinin ilimize kazandırılmasıile aksaray ekonomisi değer kazanacaktır.

100 metre Çevre yolu

yapılacak 100 metre genişliğindeki çevre yolu ileaksaray’ı çehresi değişecek. 6 şerit gidiş, 6 şerit gelişle aksaray’ın büyümesikolaylaşacak.

aksaray Üniversitesine hukuk fakültesi kazandıracağız.

aksaray Üniversitesine ziraat fakültesi kazandıracağız.

aksaray Üniversitesine bilim ve teknoloji fakültesikazandıracağız.

yüksek hızlı tren, yük treni ve havaalanı projelerininyakın takipçisi olacağız” dediler.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”