Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 BİN KİŞİ İFTARDA BULUŞTU

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan,

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 15 temmuz milli İrademeydanındaki mitingin ardından kapalı pazar pazarı alanında gerçekleşen mahalleiftarına katıldı. 25 bin kişilik iftar menüsünün hazırlandığı mahalle İftarlarıprogramına, aksaray’ın her bölgesinden gelen vatandaşlar katıldı. ayrıca mitingiçin çevre illerden gelen misafirlerde pazar pazarı alanındaki mahalleiftarında ağırlandı.

aksaray belediyesi, tarihinin en büyük mahalle İftarı organizesinihafta sonu gerçekleştirdi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan onurunagerçekleşen mahalle İftarlarına hazırlıklar günler öncesinde başlatılmıştı.belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın iftar öncesinde de sürekli yakındantakip ettiği ve iftar saatinde herhangi bir olumsuzluğa geçit verilmemesi programdaher detay düşüldü. 25 bin kişilik iftarlık menü hazırlandı.

aksaray belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın da katıldığı mahalle İftarları programına binlerce kişikatıldı. cumhurbaşkanının iftar alanına gelmesiyle birlikte binlerce kişi,alkışlarla cumhurbaşkanı erdoğan’a destek gösterilerinde bulundu. birçok kişicumhurbaşkanını yakından görmek için yemeğini bıraktı. destek alkışlarıeşliğinde halkı selamlayan cumhurbaşkanı erdoğan, kendisi için ayrılan vearalarında Şehit aileleri ve çiftçilerin bulunduğu masada hep birlikte iftaryaptı.

yemekten sonra kürsüye çıkarak aksaraylıları selamlayancumhurbaşkanı erdoğan, gündeme dair birçok konuda değerlendirmede bulundu.

kapalı pazar pazarı alanında gerçekleşen iftara,cumhurbaşkanı erdoğan,başbakan yardımcısı recep akdağ, ak parti seçimİşlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı ahmet sorgun, akparti grup başkan vekili İlknur İnceöz, aksaray milletvekilleri cengiz aydoğdu,mustafa serdengeçti, milletvekili adayı muhammed aktaş, vali aykut pekmez veeşi yeşim pekmez, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve eşi hasibeyazgı, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy,ak parti teşkilat kademeleri, şehitaileleri ve yakınları, çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!