Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESKİL’DE DÜNYA YETİMLER GÜNÜ BULUŞMASI

eskİl beledİyesİ ve eskİl

eskİl beledİyesİ ve eskİl İhh işbirliğinde ilçede yaşayanözel çocuklar ve aile büyüklerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik İftar programıgerçekleştirildi. ailelerin masalarını ayrı ayrı ziyaret eden yetkililer iftar öncesimisafirlerle sohbet ettiler.

İlçe kaymakamı yavuz kartal, belediye başkanı niyazialÇay, milli eğitim müdürü yaşar kolukisa, ak parti İlçe başkanı ali mutlu, İhhbaşkanı Önder Özkan, eskil İhh başkanı hacı veli uzun ve eskil gönülbağıderneği yönetiminin hazır bulunduğu iftar programı sonrası özel çocuklar parktadoyasıya eğlendiler. İlçe protokolü ve İhh yetkilileri de ebeveynler ile sohbetve istişare ettiler.

İftara ev sahipliği yapan eskil belediye başkanı niyazialÇay, özel çocuklar için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını, ailelerinsıkıntı ve ihtiyaç durumlarında rahatlıkla belediyeye gelebileceklerinisöyledi. sayın cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla özel emanetlerin her zamanyanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden alçay, programa katılımlarındandolayı misafirlere teşekkür etti.

aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkanorganizasyon nedeniyle belediye başkanı niyazi alÇay’a ve eskil İhhyetkililerine teşekkür etti. eskil’de 33 özel çocuğa aylık 100tl burs desteğisağladıklarını ve yeni başvurularla bu sayının 50’ye yaklaşacağını belirtenÖzkan, çocuklara yapılan maddi desteğin ve dönemsel yardımların yanındaeğitimlerini de takip ettiklerini vurguladı. her emanetin eskil’e, hattaülkemize yön verecek başarılı ve örnek bireyler olmaları için gayretetriklerini söyleyen İhh başkanı Özkan, bu yolda herşeyi devletten beklemenindoğru olmadığını hayırseverlerin de meseleye sahip çıkmaları gerektiğinisözlerine ekledi. Özkan, eskil’de yetimler için yapılan iyiliklerde emeği geçenherkese teşekkür ettiklerini belirtti.

eskil İhh başkanı hacı veli uzun, bir hayırseverinçocukların bayramlık masraflarını üstlendiğini, bundan dolayı mutlu olduklarınıbelirtti. uzun, protokol üyelerine etkili ve verimli işbirliği nedeniyleteşekkür etti.

İlçe kaymakamı yavuz kartal, belediye başkanı ve İhhyetkililerine organizasyon nedeniyle teşekkür etti. devletin her zaman özelçocukların yanında olacağını, kapılarının sürekli açık olduğunu söyledi.

İhh başkanı Önder Özkan çocuklarla bir araya gelerekneden çok çalışmaları, güzel ahlaklı ve başarılı insanlar olmaları gerektiğihususunda nasihatte bulunan Özkan, çocuklarla yaptığı sohbette onların eskil’debüyük insanlar olabileceklerine inanıp, çok çalışmalarını istedi ve her türlüdesteği sunacaklarına söz verdi.

protokolün iftar sonrası sohbetinde çocukların sosyal veakademik gelişimleri için ilave çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu, "Dezavantajların Kuşaklararası
Sıradaki Haber TÜİK açıkladı: Ebeveynlerin eğitim ve maddi durumlarının çocuklarına etkisi ne düzeyde?