Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

40 KAPIDA 40 İFTAR

ak parti kadın kolları

ak parti kadın kolları başkanı ferhan polatbaşkanlığında, kadın kolları yönetim kurulu Üyeleri ve mahalle temsilcilerindenoluşan 40 farklı ekip, İhtiyaç sahibi ve yaşlı 40 farklı ailenin İftarsofrasına konuk oldu.

40 farklı ailenin evine konuk olan ak kadınlar adınakonuşan, başkan polat, “İlimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler başta olmaküzere yaşlılarımız ile iftar programları düzenliyoruz. her gün farklı biraileye konuk olup, iftar sofralarını şenlendiriyoruz. bugünde oluşturduğumuz 40farklı ekip, 40 farklı aileyle iftar programında bir araya geldi.düzenlediğimiz iftar programlarında aksaraylı hemşerilerimizin misafirperverliğinibir kez daha görüyoruz. ramazan ayının manevi duygusunubirlikte yaşıyoruz.

düzenlediğimiz bu programların haricinde 24 haziranseçimlerine kadar kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. ak kadınlar olarak,hükümetimizin aile ve sosyal politikalar anlamında, kadınlar ve gençler içinhayata geçirdiği projeleri anlatıyor, 24 haziran’da neden cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan’ı güçlü bir meclis ile başkan yapmamız gerektiğinianlatıyoruz. allah’ın izniyle 24 haziran’da ilimiz ve ülkemizden güçlü birmeclis ile cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ı başkan yapacağız”ifadelerine yer verdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören ilçesinde çocukların spor
Sıradaki Haber Ağaçören’de futsal coşkusu: Çocuklar sporla buluşuyor!