Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SIKILMADIK EL BIRAKMIYORLAR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekiliadayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti, muhammed aktaş veparti teşkilatları, İl genelinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

milletvekili adayları ile gündüz çarşı esnafınıziyaret eden İl başkanı hüseyin altınsoy, İftar sonrasında genç milletvekiliadayı muhammed aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kültürpark’ıziyaret edip, gençlerle bir araya geldi. 24haziran’da kendilerine oylarıyla güçlü bir destek vermesini istedi. 

aday listelerinin açıklandığı 21 mayıs tarihindenitibaren hızlıca çalışmalara başladıklarını ifade eden İl başkanı altınsoy, aksaray’daciddi anlamda bir teveccühle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Özellikle milletvekililistesinde genç isim olan aday muhammed aktaş’ın olmasından dolayı ilginin dahada arttığını belirtti.

altınsoy, şunları söyledi: “gösterilen ilgi bizleri mutluediyor. ak parti iktidarımızın 15 yılda yaptığı hizmetlerle alakalı, köylere,insanların evlerine varan hizmetlerle alakalı, eğitimden sağlığa yapılanreformlara ciddi bir takdir var. bu takdir de inşallah 24 haziran’da yenidengüçlü iktidarımızla perçinlenecek. güçlü bir şekilde meclise gideceğiz. misyonumuzolan büyük yatırımların devamı için genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayınrecep tayyip erdoğan’a 24 haziran’da hem ilimizde, hemde ülkemizde güçlü birşekilde destek vermemiz gerekiyor.

gençlerimize eski türkiye’yi hatırlatıyoruz, onların gözlerindekiparıltı, ışıltıyı ve umudu görünce biz de sırtımızdaki yükün daha ağır olduğunuhissediyoruz. İnşallah gençlerimizin de desteğiyle 24 haziran’da çok güçlü birşekilde meclise gidecek milletvekillerimiz ile ilimize ve ülkemize, hizmetedeceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”