Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

seçimgüvenliği toplantısı köy ve

seçimgüvenliği toplantısı köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla aksaray kültürmerkezinde düzenlendi. 

toplantıya aksaray valisi ali mantı, belediye başkanvekili süleyman canbulut, emniyet müdürü ali karabağ, İl jandarma komutanıalbay fuat anık, vali yardımcısı Şahin bayhan, İlçe kaymakamları, sivil toplumkuruluşları temsilcileri ve kamu kurumları müdürleri katıldı.

vali ali mantı 31 yerel yönetimler seçimlerinin huzurlugüvenli türk milletine ve türk devletine yakışır şekilde sonuçlanacağınainandığını söyledi.

seçim sürecine kadar belirlenen kurallar çerçevesindehareket edilmesinin önemini belirten vali ali mantı; “adaylar mücadeleşartlarını ortaya koyar. allah nasip ederse kazanırsın veya kaybedersin bunasip işi. İnsan için olanda da olmayanda da hayır vardır. Özelde aksaray,genelde Ülkemizin birliğe, beraberliğe, kaynaşmaya, dayanışmaya ihtiyacımızvar. fitneden, hasetten, hasetten toplumun değerlerine berhava etmekten hepimizinkaçınması lazım. Önemli olan birliğimizin düzenliğimizin bozulmamasıdır’ dedi.

toplantıda güvenlik Şube müdürü muhsin erdoğan tarafından31 mart yerel seçimlerinde muhtar adaylarının seçimle ilgili propaganda vediğer kurallarla ilgili yapabilecekleri çalışmalar açıklandı. yüksek seçimkurulu tarafından yapılan açıklamalar ve genelgeler doğrultusunda hareketedilmesine özen gösterilmesini isteyen erdoğan, İl merkezi ve İlçelerde seçimkoordinasyon merkezlerinin kurulduğunu ifade etti.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!