Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK HEYET, KÖY MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindekimerkez İlçe başkanı hamza aktürk, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, seçimkoordinasyon merkezi başkanı naci duman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte,merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

24 haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genelseçimleri öncesi, Şehrin dinamikleriyle bir araya gelip istişarelerde bulunanak heyet, köy muhtarları ile seçim süreci değerlendirmesinde bulundu.

programda konuşan İl başkanı hüseyin altınsoy, ““birlikve beraberlik içerisinde sorunlara çözeceğiz. bu toplantının hayırlara vesileolmasını temenni ediyorum. sizler köylerde bizim gözümüz kulağımızsınız.köylüyü en iyi anlayan sizlersiniz. sizler de bizler gibi oy alarak muhtaroluyorsunuz. oy alabilmek için köylüye sözler veriyorsunuz. bizler deverdiğiniz sözleri yerine getirebilmeniz için size yardım ederek sizleri mahcupetmemeliyiz. köylerin sıkıntılarını iyi biliyorum. bizler sizleri yormayacağız,sizlerin sözleri bizim için emirdir. bundan sonraki toplantıyı milletvekiliadaylarımız ile yaparak sorunlarınızı onlara da iletme fırsatı bulacaksınız.köylerinizde belli başlı sorunlar var. bunların kısa vadede çözüme kavuşmasıgerekiyor. bizler de bunun için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.

bu tür toplantıları görev geldiğimiz günden bu yana ilmerkezi ve ilçelerde düzenli olarak her ay gerçekleştiriyoruz. bugüne kadaryapılan hizmetleri değerlendirmek ve bundan sonra yapılacak yatırım vehizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak adına yaptığımız butoplantılarımız oldukça verimli oluyor. bu duygu ve düşüncelerle 24 hazirangenel seçimlerinin İlimize, Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasınıtemenni ediyorum” dedi.
muhtarlar ise, “cumhurbaşkanımız önderliğinde ak parti hükümetlerinin bizlerene kadar değer verdiğinin farkındayız. Çözüme kavuşmayan işlerimiz ak partihükümetleri döneminde çözüme kavuşturduk. elbette eksiklerimiz var ama bizeksikliklerimizi yine ak parti hükümetlerinin tamamlayacağına inanıyoruz. böylebir organizasyon gerçekleştirdikleri için ak parti İl başkanımıza ve yönetimkurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”