Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEÇİMLERE TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy başkanlığında, İlgenel meclis başkanı mehmet tüzün, İl seçim koordinasyon merkezi başkanı naciduman, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet eminkılıç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan ak heyet, ak partili köytemsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

ve seminerlere başlayan aksaray ticaret vesanayi odası bu anlamda tüm üyelerini, üniversite öğrencilerini ve vatandaşlarıseminere davet etti.

kahvaltı programında konuşan İl başkanı altınsoy,“Öncelikle 24 haziran seçimlerinin ilimiz, Ülkemiz ve milletimiz için hayırlıve uğurlu olmasını temenni ediyorum. teşkilatlarımız bu güne kadar 12 seçimiburadaki tecrübeli arkadaşlarımızla ve yeni katılan arkadaşlarımızla birliktegeçirmiş bulunuyor. aksaray’ımızın genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayınrecep tayyip erdoğan’a olan sevdası, gönülden bağlılığı, onu allah içinsevmesi, yaptıklarını unutmayacağını her seferinde ifade etmesi, girmişolduğumuz bütün seçimlerde en yüksek oranlarda destek vermesi önemlidir. aksaraytarafını ortaya koyuyor ve koymaya da devam edecektir. İnşallah önümüzdeki buseçim süreci içerisinde köy temsilcilerimizle, mahalle temsilcilerimizle,sandık görevlilerimizle, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademelerimizlebirlikte, bütün teşkilatlarımızın tamamıyla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla,belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle hep birlikte, el ele vererek,türkiye büyük millet meclisinde cumhurbaşkanımızın elini kuvvetlendirmek içinİlimizden dört milletvekili seçeceğiz ve cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız”dedi.

köy temsilcilerinin yüksek seçim kurulunun başlatmışolduğu seyyar sandık uygulaması ile ilgili bilgilendirildiği kahvaltı programıkarşılıklı istişarelerle son buldu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”