Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’IN ÖZ SERMAYESİ İFTAR SOFRALARINI SÜSLEYECEK

aksaray’da kule alışveriş merkezleri,

aksaray’da kule alışveriş merkezleri, geleneksel halegetirmiş olduğu ramazan ayı indirimlerini çeşitli semtlerdeki 13 şubesindehayata geçirecek. 

‘ramazan ayının bereketi sofranızdan eksik olmasın’sloganıyla büyük bir kampanyaya hazırlanan aksaray’ın öz sermayesi kulealışveriş merkezleri, geleneksel olarak her ramazan ayı öncesi temel gıdamaddesi ve iftar sofralarını süsleyen olmazsa olmaz yiyecek içecek ürünlerindebüyük indirimler için kampanya dönem çalışmasını bitirdi. ramazan ayında temelgıda ürünlerinde yüzde 10’dan yüzde 30’lara kadar indirimli satışların bugünitibariyle başladığını belirten kule alışveriş merkezleri yönetim kurulu Üyesi emreÜnalan, “allah’a şükürler olsun ki halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ileramazan ayına sayılı günler kala yine aksaray’ın en büyük gıda tedarikçisiolarak bizler de her yıl yaptığımız gibi bu ramazan ayında da iftarsofralarında ve sahur sofralarında vatandaşımızın temel gıda maddelerini ucuzave uygun fiyatlarla alabilmesi için gıda ürünlerinde güzel indirimler vekampanyalar yaptık. yine ramazan ayı boyunca yapacağımız birçok etkinliklebirbirinden kıymetli yüzlerce müşterimize çam sakızı çoban armağanıhediyelerimiz olacaktır” dedi.

“13 noktada günlük45 bin kişiye hizmet veriyoruz”

aksaray’ın 13 noktasında günlük 45 bin kişiye hizmetverdiklerini belirten Ünalan, “11 ayın sultanını karşılamanın mutluluğunuyaşıyoruz. 20 yıldır ilimizde gıda sektöründe müşterilerimizin teveccühü ile300 kişiye istihdam sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. bu ramazan ayında dabizlere teveccühünü eksik etmeyen binlerce müşterimize ramazan ayı boyuncakampanyalar, temel gıda ürünlerinde fiyat indirimleri hazırladık. bu ramazanayında da kule alışveriş merkezlerinde buluşuyoruz. tüm müşterilerimizin, türkİslam aleminin mübarek ramazan ayını şimdiden tebrik ediyorum” şeklindekonuştu.

İha 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray tanıtımında yapılan çalışmalar meyvesini
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi sosyal medyada rakip tanımıyor! İki kat farkla zirvede!