Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Kaymakamı Vergi Haftası nedeniyle Mal Müdürü ve Gelir Uzman Yardımcısını kabul etti

Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun, Vergi Haftası dolayısıyla ilçeye gelen Mal Müdürü Hacı Hasan Acar ve Gelir Uzman Yardımcısı Esmanur Özdemir’i makamında kabul etti.

Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun,

Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun, Vergi Haftası dolayısıyla ilçeye gelen Mal Müdürü Hacı Hasan Acar ve Gelir Uzman Yardımcısı Esmanur Özdemir’i makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, vergi bilincinin artırılması ve vergiye ilişkin önemli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Bilal Göksun, görüşmede yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Vergi Haftası, toplumumuzda vergi bilincinin geliştirilmesi adına önemli bir fırsattır. Vergi, sadece devletin gelir kaynağı değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinin de bir göstergesidir. Vergi ödemek, geleceğimize yatırım yapmaktır. Bu vesileyle, Vergi Haftası kapsamında yapılan çalışmaların, vatandaşlarımız arasında vergi bilincinin yayılmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, vergi ödeme bilincinin artırılması noktasında birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.”

Göksun, vergiye ilişkin yapılan ziyaretlerin ve farkındalık çalışmalarının, tüm toplumda daha güçlü bir vergi kültürü oluşturulmasına katkı sağladığını belirtti. Kaymakam, Vergi Haftası’nın önemine dikkat çekerek, vatandaşların vergiye olan duyarlılığını artırmak için bu tür etkinliklerin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Fatma Altınok