Ziyaret programına CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ile çok sayıda parti yöneticisi ve üyesi katıldı. CHP heyeti, esnafların ekonomik zorluklar, kira ve maliyet artışları gibi temel sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında parti olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.
Esnafın beklentilerini ve yerel yönetimlerden taleplerini de not alan CHP yetkilileri, saha ziyaretlerinin süreceğini ve vatandaşların sorunlarına doğrudan temas ederek çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti. Aksaray’da esnafa yönelik desteklerin artırılması gerektiğine vurgu yapılan ziyaretlerde, ekonomik istikrarın sağlanması için atılması gereken adımlar da gündeme getirildi.
Yapılan bu ziyaretler, şehir içerisinde esnafın ve vatandaşın sorunlarını yerinde tespit edebilmek bakımından önem arz ediyor.
Ağustos Gerçe