Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VALİ PEKMEZ ‘DELİLER’ SETİNİ ZİYARET ETTİ

osmanlıİmparatorluğu’nun “deliler” akıncı grubunun

osmanlıİmparatorluğu’nun “deliler” akıncı grubunun konu edildiği filmin çekimleriaksaray’ın doğal ve tarihi mekanlarında devam ediyor.

vali aykutpekmez eşi yeşim pekmez  ile birlikteselime beldesi melendiz Çayı kenarında çekimleri devam eden filmin setiniziyaret etti. filmin yapımcı ve başrol oyuncuları ile görüşen vali pekmez veeşi yeşim pekmez  yaklaşık 6 aydırçekimleri aksaray’da devam eden film hakkında bilgi aldı.

aksaray’adoğal film platosunu andıran muhteşem bir yapısı bulunduğunu anlatan filmoyuncuları tarihi filmler için aksaray’ın eşsiz mekânlara sahip olduğunubelirttiler.

film’deyardımcı oyuncular için aksaraylılar arasında seçme yaparak filmde rolverdiklerini anlatan yapımcı ve oyuncular vali aykut pekmez ve eşi yeşimpekmez’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

vali aykutpekmez son dönemde aksaray’da bir çok sinema filminin çekildiğini belirterek, tabigüzellikleri ve doğal mekanları ile film yapımcılarının dikkatini çeken kentin buözelliği ile dikkat çekmeyi başardığını söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın Eskil İlçesinde gençleri spora
Sıradaki Haber Eskil’de okullarda ayak tenisi oyunları başladı