Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YANINIZDAYIZ VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bu haberin fotoğrafı yok

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 1 mayıs emek vedayanışma günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

başkan altınsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;“bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen,bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük birmedeniyetin mirasçılarıyız.

bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, dahagüçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürceyaşanabildiği bir türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. bununla birlikte, 1mayıs emek ve dayanışma günü olan işçi bayramının insan onuruna yaraşır birşekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanması içinherkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olması faydalı olacaktır.bizlerin de arzusu ve çalışmalarımızdaki temel hedefimiz, çalışanlarımızın işgüvenliği ve sağlığının iyi bir derecede olduğu ortamlarda çalışmalarıdır.

ak parti döneminde her zaman işçi kardeşlerimizinyanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. ak parti 16 yıldır verdiğisözlerin tümünü yerine getirdiği gibi işçi kardeşlerimize verilen kadro sözünüde yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. kadın işçilerimize doğumizninden, süt iznine, yarım zamanlı çalışmaya kadar bütün haklar verilmiştir.bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın emek ve dayanışma günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Bayramı bu yıl salı
Sıradaki Haber Özel sektör çalışanlarına 4 günlük tatil fırsatı