Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SON BAŞVURULAR PAZAR GÜNÜ

Bu haberin fotoğrafı yok

ak parti’de 27.dönem milletvekilliği genel seçimi’ne ilişkin aday adaylığı süreci, 29 nisanpazar günü saat 17:00’da sona erecek.

ak parti‘de milletvekili aday adaylığınamüracaatlar devam ediyor. aday adayları, parti genel merkezinin yanı sıra 81ilde başvurularını yapıyor.

ak parti İl başkanı, hüseyin altınsoy konu ile ilgiliaçıklama yaptı. İlklerin yaşanacağı seçim sürecine girildiğini söyleyenaltınsoy, türkiye’nin, 16 nisan halk oylamasıyla önemli bir değişime imzaattığını hatırlattı.uyum yasaları kapsamında ilk paketdüzenlemenin 13 mart’ta, ikinci paketin ise meclisten geçtiğine dikkati çekenaltınsoy, “yüksek seçim kurulu seçim takvimini yayınladı.” dedi.

İlk kez cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’nde seçimegidildiğini, cumhurbaşkanlığı seçimiyle milletvekili seçiminin birlikteyapılacağını belirten altınsoy, seçime iki aydan daha az zaman kaldığınısöyledi.

bu kapsamda, İlimizde dahil, bütün illerde seçimkoordinasyon merkezi (skm) kurulduğunu, il ve ilçe skm başkanlarınınbelirlendiğini bildiren altınsoy, “ak parti, kurumsal bir partidir. hiçseçim olmayacakmış gibi dingin, sakin, kararlı ama yarın seçim olacakmış gibide heyecanlı ve hazırlıklı olan bir partidir. bu, sandıktaki temsilcimizdengenel başkanımıza kadar böyledir. gördüğünüz gibi bir kısımları halen çatıda,bacada, tabanda, tavanda gezerken bizim cumhurbaşkanı adayımız netleşti.”diye konuştu.

adayadaylarına pozitif bir ayrımcılık uyguladıklarını dile getiren altınsoy, adayadaylığı müracaat sürecinin 29 nisan pazar günü, saat 17:00’a kadar devamedeceğini belirtti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!