Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN TEĞMEN’DEN VALİ PEKMEZ’E ZİYARET

aksaray Öğrenci meclisi başkanı

aksaray Öğrenci meclisi başkanı hatice teğmen vali aykutpekmez’i ziyaret etti. teğmen ile birlikte anadolu kız İmam hatip lisesi müdürümehmet Çekiç, müdür yardımcısı cevdet altundağ ve okul aile birliği başkanı ve Önderİmam hatipliler derneği başkanı kuddusi bakar’ı valilik makamında kabul edenvali pekmez; İl Öğrenci meclis başkanı hatice teğmen’den bilgi aldı. 

teğmen; ilçe öğrenci başkanları ile yaptıklarıtoplantılarda öğrencilerin sorunları ve taleplerini değerlendirdiklerinibelirterek iletilen eksiklikleri ve talepleri İl milli eğitim müdürlüğüneaktardıklarını söyledi.

İlçelerde kurulu kütüphanelerde kitap eksikliği ve sporaktiviteleri konusunda ihtiyaçların kendisine iletildiğini belirten Öğrencimeclis başkanına taleplerin sonuçlarını soran vali aykut pekmez; iletilentalepleri ilgili yerlere iletmenin sorunları tam olarakçözüme kavuşturmayacağını bu konuların da takibini yapmasını gerektiğinisöyledi.

demokrasi kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamayıamaçlayan bu uygulamanın gençlerde sorgulama, araştırma, karşılaştıklarısorunlara istişare ederek çözüm yolları aramayı öğreteceğini vurgulayan valipekmez; ilçelerdeki öğrencilerin ilettiği sorunlarla ilgili cevabı bilgilerinilçe öğrenci başkanlarına bildirerek çözüm için farklı çalışma şartlarıoluşturması gerektiğini söyledi.

antalya’da yapılacak türkiye Öğrenci meclis başkanıseçimleri ve aksaray’da yaptığı çalışmaları hakkında vali aykut pekmez’e bilgiveren teğmen vali pekmez’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

vali aykut pekmez’de ziyaretten duyduğu memnuniyetibelirterek İl Öğrenci meclis başkanı teğmen ve beraberindeki heyete teşekkürederek çalışmalarında başarılar diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başvuru ve Satış Tarihleri Belli
Sıradaki Haber Aksaray’da dahil, TOKİ 35 ilde 302 arsayı satışa sunuyor